Велика удача – Дівам, побачення – Тельцям: гороскоп на 17 червня

А Овни мають сказати «ні» своїм бажанням

ОВНИ

Проявляйте силу волі та контролюйте свої бажання. Зараз не найкращий час, щоб позичати гроші або давати в борг. 

ТЕЛЬЦІ

Вас чекає цього дня побачення. Але зорі попереджають, що надмірна строгість у поведінці та стриманість в емоціях можуть відштовхнути партнера.

БЛИЗНЯТА

Зараз краще займатися тільки звичними справами, що не вимагають активних дій і невиправданого ризику. Також вам доведеться відстоювати свої погляди.

РАКИ

Ви почуєте багато хороших слів на свою адресу, що, безумовно, вас дуже потішить. Не виключено, що вам вдасться залучити до своїх проєктів впливових осіб.

ЛЕВИ

Будьте уважні, роблячи покупки, оскільки можливі обман або марна трата грошей. Постарайтеся провести більше часу на відкритому повітрі – це піде на користь здоров’ю.

ДІВИ

Удача сама пливе вам у руки. Головне не повторювати помилок минулого і не просити у долі надто багато.

ТЕРЕЗИ

Уміння контролювати ситуацію і послідовність у досягненні мети створять передумови для покращення матеріального становища. Проявляйте ініціативу й не відступайте назад - використовуйте всі можливості, аж до компромісів.

СКОРПІОНИ

Саме час спокійно відпочити: виспатися, побути з дітьми чи запросити гостей. Радійте життю, але в енергоощадному режимі.

СТРІЛЬЦІ

Не звертайте уваги на дрібні негаразди й не гарячкуйте - тоді день складеться зовсім непогано. Навіть попри те, що оточуючі поводитимуться, м'яко кажучи, не зовсім адекватно.

КОЗОРОГИ

Цього дня про себе можуть нагадати проблеми, які ви вважали актуальними колись давно, але… Доведеться вирішувати їх зараз. Крім того, буде багато метушні з дрібними негараздами, несподіваними зустрічами та дивними розмовами.

ВОДОЛІЇ

Вас дратуватиме буквально усе. Але якщо триматимете себе у руках і не будете вплутуватися у конфлікти, то все буде добре.  

РИБИ

На роботі герої можуть стати жертвами, тому пильнуйте. Ввечері бажано розвіятися і сходити кудись з коханими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень