Забагато емоцій – Левам, перевірка стосунків – Козорогам: гороскоп на 11 червня

А Дівам треба вчитися прощати

ОВНИ

Цей день бажано присвятити особистим справам. Потрібно зважити свої можливості й не ганятися за тінню. Також зорі радять помірність в їжі та відмову від вживання алкогольних напоїв. 

ТЕЛЬЦІ

Присвятіть більше часу спілкуванню, зустрічам або творчим пошукам. Уникайте скупчення людей - вас можуть захопити емоції та загальний настрій натовпу. Девіз дня - небагатослівність, сторонній погляд і вміння аналізувати події.

БЛИЗНЯТА

Якщо ви збираєтеся в поїздку й самі керуєте авто, то будьте особливо уважними на дорозі. Також не намагайтеся ігнорувати інтуїцію або зраджувати своїм принципам, бо добра від цього не буде. 

РАКИ

Ваша працездатність буде усім на заздрість. Навіть попри нервові навантаження. 

ЛЕВИ

Сплеск емоцій буде викликаний невмінням розслабитися. Спілкуючись навіть з близькими, постарайтеся уникнути повної відвертості. 

ДІВИ

Доброзичливість і вміння прощати допоможуть уникнути сварки. Не виключено, що у вас з’явиться інтерес до містики чи філософії.

ТЕРЕЗИ

Ваша активність дещо знизиться. Перш ніж діяти, ретельно вивчіть ситуацію і, прорахувавши всі можливі варіанти, виберіть найкращий. 

СКОРПІОНИ

Сторонній вплив або помилкова інформація може привести до фінансових втрат. Ретельно перевіряйте усе, що почуєте.

СТРІЛЬЦІ

Ви з легкістю зможете реалізувати свої плани та розширити перспективи діяльності. Не виключено, що вам доведеться рішуче взятися за вирішення різних проблем. Тільки не намагайтеся займатися кількома справами одночасно.

КОЗОРОГИ

Суперечливий день, коли ви зможете перевірити стосунки на міцність. Будьте уважними, працюючи з діловими паперами або фінансами.

ВОДОЛІЇ

Зараз не варто будувати великих планів. Ділові зустрічі не принесуть бажаних результатів через підступи недоброзичливців. 

РИБИ

Уміння раціонально планувати час і розподіляти сили допоможе уникнути неприємностей. Гострий розум і прекрасно розвинена інтуїція допоможуть вам досягти своєї мети.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень