Астрологи назвали знаки Зодіаку, які розбагатіють у червні

А вам пощастить?

Астрологи назвали знаки зодіаку, яким гороскоп обіцяє фінансову удачу в червні.

Тілець

Тельці зможуть підвищити доходи, якщо проявлять ініціативність й самостійність. В основному фінанси будуть тягнутися до тих тельцям, які працюють самі на себе.

Тельцям, яким заборгували гроші їх вам, нарешті, можуть повернуть.

Лев

Чим більше Леви будуть працювати, тим більше грошей їм вдасться заробити. Зірки радять витратити вам частину зароблених грошей на  свої бажання та мрії. Проте цього місяця краще не квапитися з необдуманими покупками.

Скорпіон

Скорпіони зможуть заробити додаткові кошти, якщо будуть самовдосконалюватися і застосовувати свої знання на практиці. Слід озвучити керівництву або бізнес-партнерам, що ви заслуговуєте більшого – і це є чиста правда.

Стрілець

Стрільці зможуть знайти додатковий дохід в цьому місяці. Також можуть виникнути ідеї, які допоможуть на роботі привернути увагу керівництва. Це допоможе вам вийти на новий рівень доходів. Також удача буде на боці тих, хто відкриє свою справу.

Джерело: УНІАН

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063 734 106 4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень