Непорядність партнера – Близнятам, можливість заробити – Рибам: гороскоп на 1 червня

А комусь перший день літа подарує вдалий збіг обставин

ОВНИ

Будьте обережні, бо існує небезпека травми. Можливі й непередбачені фінансові витрати. Але вам не варто забувати, що навіть за таких обставин, ви не повинні зривати злість на близьких людях.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекає сприятливий день. Ви зможете подолати всі випробування та перешкоди на шляху до мети. Але уникайте фізичних і нервових перевантажень та невиправданого ризику.

БЛИЗНЯТА

Турботи цього дня будуть пов'язані з особистим життям. Не бійтеся зіткнень або проблем, пов'язаних з непорядністю партнера - ви зумієте ясно та чітко розібратися в ситуації і знайти правильне рішення. 

РАКИ

Зараз успіх і невдачі будуть змінювати один одного. Ймовірні ускладнення у відносинах з друзями, розчарування в особистому житті. Не йдіть на компроміс з совістю - довіртеся інтуїції та здоровому глузду.

ЛЕВИ

Не виключено, що несподівана звістка або вдалий збіг обставин оберне події на вашу користь. Не поспішайте погоджуватися, якщо вам запропонують участь у спільному проєкті – зараз лише індивідуальна діяльність може принести успіх. 

ДІВИ

Цього дня краще бути максимально стриманими у будь-якій ситуації, оскільки надмірно розвинене честолюбство може завести вас у пастку. 

ТЕРЕЗИ

Здійсненню ваших бажань і задумів будуть перешкоджати прикрі дрібниці та непорозуміння. Не виключені розбіжності і сварки з близькою людиною через втому та перенапруження. Ваші відносини можуть зайти у глухий кут. 

СКОРПІОНИ

Можливі неприємні для вас кадрові перестановки або конфлікт з керівництвом. Неприємні новини зможуть вивести вас з рівноваги, вдаривши по самопочуттю. 

СТРІЛЬЦІ

Не намагайтеся перекласти свої турботи на чужі плечі – самостійно ви краще з усім впораєтеся. Розвинена інтуїція допоможе знайти вихід з кризової ситуації. 

КОЗОРОГИ

Зорі радять переосмислити свої цілі. Відкладіть прийняття важливих рішень. Остерігайтеся нового знайомства, яке може зіграти у вашому житті фатальну роль. Сон може бути віщим.

ВОДОЛІЇ

Можливі конфлікти з начальством, непорозуміння з колегами та підступи недоброзичливців. Зберігайте спокій, постарайтеся знайти компроміс - і все буде гаразд. Не втрачайте можливості змінити на краще своє особисте життя. 

РИБИ

Цілком ймовірно, що цього дня відкриються нові джерела заробітку або з'явиться можливість змінити сферу діяльності. Ви зможете знайти правильне рішення, якщо все вирішуватимете самі. 

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень