Нове любовне захоплення – Тельцям, емоційні зриви – Скорпіонам: гороскоп на 27 травня

А Дівам не варто сподіватися на удачу

ОВНИ

Можливо, відбудеться щось, що змусить вас серйозно задуматися над проблемами особистого характеру. І це непогано, бо день сприятливий для прояву емоцій – зараз є шанс, що вони відіб’ються у серці важливих для вас людей.  

ТЕЛЬЦІ

Вас чекає нове любовне захоплення, у зв'язку з яким не виключені зміни в особистому житті. Зорі не радять поспішати, бо це захоплення буде короткочасним.

БЛИЗНЯТА

Розташування зірок, як і раніше, не сприяє активності на роботі. Бажання встигнути скрізь або вирішити всі справи відразу може призвести до помилок або нервових перевантажень. 

РАКИ

Прислухайтеся до організму, адже цього дня можливе погіршення самопочуття і загострення хронічних захворювань. Не виключено, що проблеми в особистому житті змусять прийняти жорстке рішення.

ЛЕВИ

На вашому професійному шляху можуть з’явитися перешкоди у вигляді заздрісників. Не розповідайте нікому про свої плани, особливо, якщо задуми трохи ризиковані. 

ДІВИ

Не варто переоцінювати свої сили, а також сподіватися на удачу. Вигода від привабливих пропозицій виявиться ілюзорною, а зайва напруга може підірвати ваше здоров'я. Бережіть себе!

ТЕРЕЗИ

Не відмовляйтеся від допомоги – зараз спільна робота і колективні заходи будуть дуже успішними. Але при цьому будьте терплячими й не давайте волю негативним емоціям.

СКОРПІОНИ

Цього дня можливі різкі зміни настрою або емоційні зриви. Остерігайтеся нових контактів з особами протилежної статі, бо й вони радості у ваше життя не принесуть.

СТРІЛЬЦІ

Вас будуть дратувати повчання оточуючих. Всі навколо вважатимуть лише свою думку правильною, не бажаючи почути вас. Не намагайтеся ні в чому їх переконувати, бережіть свої нерви. Зберігайте витримку і холоднокровність.

КОЗОРОГИ

Цей день буде хорошим для вас. Посилиться інтуїція. А деякі події приведуть вас до відкриттів або підкажуть додаткове джерело заробітку. 

ВОДОЛІЇ

Робочі справи вирішуватимуться напрочуд легко і дадуть бажані результати. Не виключена поява свіжих ідей, які дозволять покращити добробут. Зорі рекомендують не зациклюватися на роботі й подумати також про романтичні зв'язки – зараз є шанс зав’язати міцні стосунки.

РИБИ

Вам вдасться залучити до справи активних партнерів або відшукати нових союзників. Вдалими будуть ділові зустрічі та поїздки. Ймовірне й нове захоплення, однак ваша скромність не дозволить проявити глибину почуттів або серйозність намірів.

 

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень