Розчарування у коханих – Ракам, день конфліктів – Скорпіонам: гороскоп на 23 травня

А Діви сприйматимуть бажане за дійсне

ОВНИ

Остерігайтеся несподіваних проблем в особистому житті. Постарайтеся критично поставитися до власних недоліків і не висувати партнеру підвищених вимог. 

ТЕЛЬЦІ

Це буде хороший день. У вас буде шанс поліпшити своє матеріальне становище або уникнути підступів противників. 

БЛИЗНЯТА

Зорі застерігають від активних фізичних навантажень, які можуть негативно позначитися на вашому здоров’ї. Водночас не виключено, що ви відновите давні стосунки.

РАКИ

Хибні уявлення про коханих можуть призвести до великого розчарування. Дії, спрямовані на встановлення гармонійних стосунків, можуть бути жорстоко перекреслені.

ЛЕВИ

Щоб ви не задумали – робіть це самостійно, бо день несприятливий для колективних дій. Але за справами не забувайте й про відпочинок.

ДІВИ

Зорі віщують знайомство з вельми спокусливою особою, але не надумуйте собі багато, бо не виключено, що ви сприймаєте бажане за дійсне. 

ТЕРЕЗИ

Намагайтеся поводитися більш стримано: не захоплюйтеся привабливими пропозиціями, уникайте випадкових знайомств і не ризикуйте.

СКОРПІОНИ

Будьте обережні, бо цього дня вірогідні травми, проблеми з незнайомими людьми або представниками органів влади. Не виключене загострення відносин з домашніми або сварка з друзями. Не давайте волю емоціям, щоб не погіршити ситуацію.

СТРІЛЬЦІ

Ви нарешті зможете пробачити своєму кривдникові та зняти з серця важкий тягар. Але зорі не радять занурюватися у деталі цієї конфліктної ситуації, бо сварка спалахне знову.

КОЗОРОГИ

В особистому житті вам краще дотримуватися старих, перевірених способів. Уникайте розмов на підвищених тонах. Несподівана звістка може створити перешкоди у виконанні заповітного бажання.

ВОДОЛІЇ

Чекайте гарної новини або приємної зустрічі. І уникайте самокопання або, навпаки, підвищених претензій до партнера. 

РИБИ

Вплив планет може зумовити сварку або скандал з коханою людиною. Відбудеться повний розрив чи ні, залежить тільки від вас. Намагайтеся не дратуватися і тримати себе в руках, оскільки ситуація зажадає від вас максимальної зібраності та витримки.

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень