Остаточний розрив стосунків – Дівам, доленосне знайомство – Рибам: гороскоп на 19 травня

Також цього дня буде багато конфліктів

ОВНИ

Зараз добре починати ремонт або робити перестановки. На роботі доведеться продемонструвати всі свої організаторські здібності і, пристосовуючись до обставин, проявляти терпимість і творчий підхід до справи. Але все це буде не даремно - ваш авторитет помітно зміцниться. 

ТЕЛЬЦІ

Несприятливий день для ділової активності. У жодному разі не робіть у цей період великих капіталовкладень або покупок - несприятливе поєднання планет може привести до різних неприємностей. 

БЛИЗНЯТА

У першій половині дня дріб'язкові обов'язки трохи загальмують вашу основну роботу – ту справу, яку ви вважаєте справою життя. Однак пообіді сміливо приступайте до найвідповідальніших завдань.

РАКИ

Ваше здоров'я під загрозою, тому ретельно скоректуйте майбутні справи. Постарайтеся також уникати скупчення людей й не відвідуйте громадських місць.

ЛЕВИ

Зараз не можна метушитися й проявляти дріб'язковість. Постарайтеся позбутися упереджених поглядів і суб'єктивних оцінок. При можливості обмежте будь-яке спілкування.

ДІВИ

Можливі непорозуміння з друзями або неприємна звістка, яка зіпсує вам настрій. У закоханих можливий остаточний розрив стосунків.

ТЕРЕЗИ

Вчіться критично ставитися до себе. І вчіться прислухатися до порад колег, інакше матимете цього дня великий скандал.

СКОРПІОНИ

Зосередьтеся на головному і не відволікайтеся на дрібниці. Корисні групові заняття, фізичні навантаження. Ви з усім впораєтеся, навіть якщо доведеться викластися повністю.

СТРІЛЬЦІ

Цей день буде для вас вдалим. Єдиною неприємністю може стати легке нездужання або сварка з дітьми-підлітками. Постарайтеся проявити мудрість і любов, щоб конфлікт не розтягнувся надовго.

КОЗОРОГИ

Від самого ранку чекайте непорозумінь і конфліктів. Доля знову перевірить вас на міцність. Від вашої витримки та розважливості буде залежати успіх усіх справ.

ВОДОЛІЇ

Цього дня ви зможете чітко побачити своє майбутнє і зрозумієте як саме досягнути своєї мети. Зараз ви відчуєте неабияку впевненість своїх силах.

РИБИ

Можливе нове знайомство, яке дуже змінить ваше життя. Завдяки цій людині ви зовсім іншими очима подивитеся на світ.

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень