Приречені на щастя – три знаки Зодіаку, яких чекає безтурботне життя

Астрологи впевнені – життєвий шлях людини залежить від дати її народження. Від так вони назвали три знаки Зодіаку, для яких життя буде легким й щасливим

ФОТО з мережі, ілюстративне

РАКИ

Вміють «дружити» із Всесвітом. Вроджена мудрість і розсудливість дозволяють їм нікуди не поспішати, але встигати всюди, і при цьому – не робити фатальних помилок. Поки навколишні розгрібають наслідки своїх необдуманих кроків, Раки живуть спокійно і гармонійно.

ЛЕВИ

Леви не надто переймаються повсякденними проблемами буття, завдяки цьому мало що може затьмарити їх настрій. Вони люблять бути у центрі уваги й можуть створити навколо себе певний маленький світ і знаходити радість кожного дня.

СТРІЛЬЦІ

Стрільці товариські, позитивні й завжди дивляться у майбутнє з надією. Вони впевнені, що завтра буде краще, ніж учора, і ніколи не сумують. Їх настрою не можуть зіпсувати навіть дрібні неприємності, кожен день Стрільці прокидаються в доброму гуморі. Почуття гумору, вміння критично ставитися до себе і неймовірний оптимізм роблять їх по-справжньому щасливими. Крім того, вони впевнені, що хороших людей в цьому світі більше, ніж поганих.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень