Нерішучість і сумніви – Козорогам, небажані гості – Дівам: гороскоп на 13 травня

А для Левів цей день буде критичним

ОВНИ

Вашими ворогами цього дня будуть розпорошеність думок, метушливість і небажання зосередитися на одній справі. Зберіться, щоб не наробити помилок на роботі.  

ТЕЛЬЦІ

Постарайтеся завершити давні справи й покласти край суперечкам з родичами, оскільки навіть дрібні непорозуміння можуть розростися до великого скандалу.

БЛИЗНЯТА

Ви зрозумієте, що здійснення бажань не завжди призводить до щастя. До вас прийде усвідомлення нових істин, які збагатять ваш внутрішній світ. Рекомендується стримувати бурхливі емоції, проявляти більше витримки та самовладання.

РАКИ

Спільна робота дозволить вам проявити свої таланти. Однак, працюючи спільно, не наполягайте на своїй думці. Також зорі радять не надавати великого значення події, яка вимагає кардинальних змін.

ЛЕВИ

Це критичний день, який перевірить на міцність багатьох. Успіх гарантований тим, хто самостійно осмислив і тільки потім реалізував свій план. Намагайтеся ні з ким не ділитися сокровенним, бо дуже розчаруєтеся.

ДІВИ

Зараз не варто звертатися до керівництва або в державні установи чи змінювати місце роботи. Вірогідні конфлікти з малознайомими людьми. Ввечері можливий візит небажаних гостей.

ТЕРЕЗИ

День не дуже вдалий для змін в особистому житті. Також можливі різкі зміни настрою і, як наслідок, непорозуміння з оточуючими. У другій половині дня чекайте на дуже гарні новини.

СКОРПІОНИ

Саме час розширити коло спілкування та відвідати нові місця. До справ підходьте творчо і матимете гарні результати.

СТРІЛЬЦІ

Хороший день для початку нової справи, профілактичного та лікувального курсу, будівництва чи ремонту. Зорі не рекомендують поки міняти місце роботи або сферу діяльності, оскільки незабаром надійдуть реально вигідні пропозиції.

КОЗОРОГИ

День позначиться нерішучістю та сумнівами. Комерційна діяльність або ризиковані фінансові операції принесуть збитки. А самоіронія та оптимізм допоможуть знизити негативні тенденції дня.

ВОДОЛІЇ

Цей день буде важким і несприятливим для активної діяльності. Стежте за здоров'ям – ретельно прислухайтеся до організму. Також ймовірний негативний вплив з боку колег.

РИБИ

Вашим близьким необхідні ваші увага та ніжність. Але пам'ятайте, що все добре в міру.

 

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень