Легкий заробіток – Тельцям, зміна планів – Водоліям: гороскоп на 8 травня

А Терезам краще показати характер

ОВНИ

У вас буде можливість виправити свої помилки. Прекрасний день, щоб переграти те, що ви раніше програли, та зробити висновки на майбутнє.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня успішними будуть фінансові справи. У вас з’явиться шанс легко заробити непогані гроші. Найімовірніше, вам запропонують підробіток.

БЛИЗНЯТА

Не бійтеся взяти на себе більше роботи – вам вистачить і сили, і натхнення. Це чудова нагода якомога швидше вирішити свої проблеми.

РАКИ

Починається сприятливий період для вирішення сімейних і особистих питань. Але не варто проявляти надмірні емоції.

ЛЕВИ

Не варто звалювати на свої плечі ще більше роботи та відповідальності. Відпочиньте. Тим паче, що велике навантаження може негативно позначитися на вашому здоров’ї.

ДІВИ

Ви потребуєте спокою та затишку. Виключно у такій атмосфері ви зможете плідно попрацювати й вирішити давні питання.

ТЕРЕЗИ

Вам доведеться відстоювати свою точку зору. Це буде непростий день, але якщо ви покажете характер, то отримаєте хороші перспективи у майбутньому.

СКОРПІОНИ

Цього дня настрій вам зіпсує ваша половинка. Постарайтеся не дуже дратуватися, а головне – не ухвалюйте серйозних рішень під дією емоцій.

СТРІЛЬЦІ

Більше уваги потрібно приділити сім'ї та приватному життю. Стосунки можуть погіршитися, якщо впустити потрібний момент. Зараз дуже важливо відверто говорити зі своїм обранцем.  

КОЗОРОГИ

Вам необхідно відволіктися від негативних думок. Можливо, ви почуватиметеся самотніми, навіть в оточенні близьких. Не драматизуйте – це просто день такий.

ВОДОЛІЇ

Проявіть гнучкість, оскільки ваші плани змінять якісь обставини. Життя внесе свої корективи й ваші цілі трохи посунуться у часі.

РИБИ

Ви можете відчути брак внутрішніх сил та енергії. Допоможе фізична робота – вона відкриє ваше друге дихання.

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень