Вирішення матеріальних питань – Ракам, великі особисті зміни – Дівам: гороскоп на 3 травня

А Скорпіонам не варто йти в гості

ОВНИ

Намагайтеся бути більш поблажливими і не роздувайте конфліктних ситуацій. Присвятіть день рідним і близьким. Це вас заспокоїть.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня вам вдасться налагодити контакти з людьми, спілкування з якими ви постійно уникаєте. Час переступити через свою гордість і попросити вибачення.

БЛИЗНЯТА

Вам не завжди вдається довести справу до кінця, бо ви опускаєте руки й починаєте щось нове. Але цього дня вам прийде ідея, яку ви точно зможете реалізувати.

РАКИ

Вам пощастить вирішити деякі матеріальні питання. Є можливість непогано заробити, якщо підійти до справи з розумом. Також важливо навчитися чергувати роботу та відпочинок, і більше дбати про здоров’я.

ЛЕВИ

Вчіться правильно витрачати життєві сили, інакше ризикуєте випасти з процесу. Вам хочеться швидше закінчити якийсь проєкт і ви готові працювати цілодобово, але це може позначитися на вашому здоров’ї.

ДІВИ

У вашому особистому житті невдовзі відбудуться великі зміни. Нові романи принесуть лише позитивні емоції. Але будуть вони – нетривалими.

ТЕРЕЗИ

Будьте більш відповідальними та вчіться протистояти  спокусам. Цього дня потрібно займатися лише нагальними справами, а весь вільний час присвятити сім’ї.

СКОРПІОНИ

Зараз вам краще відмовитися від гучних вечірок й побути наодинці, щоб розібратися з почуттями, які накопичилися у вашій душі.

СТРІЛЬЦІ

Проявіть наполегливість. Завдяки цьому у вас з’явиться можливість домогтися поставлених цілей. Цей день порадує фінансовими успіхами, все буде виходити легко.

КОЗОРОГИ

Не замикайтеся в собі. Будьте більш відкритими та налаштуйтеся на позитив. Тим більше, цей день гарантовано позначиться якоюсь приємною подією.

ВОДОЛІЇ

Вас мучать якісь сумніви та переживання. Поговоріть про це. Інтуїція теж допоможе розібратися у тому, що вас гнітить.

РИБИ

Підходящий день для розмови з партнером про подальший розвиток відносин. Але головна умова – абсолютна щирість.

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень