Три обрані знаки Зодіаку, на яких до кінця тижня обрушиться удача

Астролог Павло Глоба розповів, хто ці щасливчики

Гороскоп на квітень обіцяє трьом знакам Зодіаку неймовірне везіння і удачу в кінці місяця. Про це пише РБК-Україна.

ОВНИ

Овнам Павло Глоба прогнозує велику удачу в любовних справах. Ті, хто шукає свою другу половинку, будуть просто приречені на успіх, адже для вас настає ідеальний час для романтики, флірту і зустрічей. Що стосується ділової сфери, то тут варто сконцентруватися на роботі з документами і уникати складних рішень і підвищеної відповідальності.

ДІВИ

Зірки і планети допоможуть Дівам змінити своє життя. Найлегше це буде зробити у дні сили: 27, 28 квітня, а також 1 і 2 травня. Цей тиждень стане дуже сприятливим для працьовитих Дів. Астролог рекомендує вам піти в роботу, бізнес, домашні справи. У пошуках кохання вам також усміхнеться удача, якщо ви сильно втомилися – вирушайте у відпустку і побалуйте близьких подарунками.

КОЗОРОГИ

Козерогів чекає досить сприятливий час, коли вам належить вирішити безліч накопичених завдань і проблем по роботі і вдома. Павло Глоба вважає, що ви відчуєте прилив сил, енергії, удачі. Дуже корисно в період з 27 квітня по 2 травня заводити нові знайомства, як особисті, так і ділові. Астролог радить вам у цей період стежити за здоров'ям і не перевантажувати себе справами.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень