Дикий егоїзм – Близнятам, проблеми комунікації – Дівам: гороскоп на 24 квітня

А Козорогам краще тримати свої почуття при собі

ОВНИ

Ви потрапите в оточення людей, які не надто добре до вас ставляться. Якщо ви зможете спокійно витримати це випробування, то отримаєте щедру винагороду вже дуже скоро.

ТЕЛЬЦІ

Ви, можливо, будете відчувати велике бажання побути наодинці, але кордони вашої території будуть постійно порушувати. Не варто сваритися з порушниками, достатньо просто чітко все пояснити.

БЛИЗНЯТА

Ви будете надзвичайно егоїстичними цього дня, тому ваші близькі можуть образитися на вас. Спробуйте свій егоїзм якось вгамувати або, хоча б, не так явно його демонструйте.

РАКИ

Цей день повинен бути вдалим. Особливо добре вам вдаватимуться справи, які ви довго відкладали. За цей день ви зможете підчистити майже усі хвости.

ЛЕВИ

Ймовірно, ви замахнулися на те, що перевищує ваші можливості. З метою збереження часу та сил варто переглянути необхідність досягнення мети саме у тому вигляді, в якому ви її перед собою поставили.

ДІВИ

Цього дня вам доведеться спілкуватися з людьми, які абсолютно не хотітимуть вас почути. Наберіться терпіння.

ТЕРЕЗИ

Вам не потрібно буде довго з'ясовувати, що саме від вас чекають. Ваші завдання будуть чіткими й зрозумілими, але й достатньо складними.

СКОРПІОНИ

Утримайтеся від самореклами. Вам треба бути скромнішими. Швидше за все, ваші старання справити враження не матимуть результату. Принаймні, бажаного для вас.

СТРІЛЬЦІ

Пунктуальність і терпіння повинні стати вашими найкращими друзями цього дня. Вам доведеться пояснювати майже кожне своє слово та, ймовірно, робити чужу роботу.

КОЗОРОГИ

Не треба давати волю почуттям. Зараз нікого не цікавитиме те, наскільки тонка, ранима й жива у вас душа. Швидше за все, це лише зайвий раз дратуватиме оточуючих.

ВОДОЛІЇ

Вас відвідає натхнення. Причому, у найбільш непідходящий момент. Це зруйнує ваші плани, але точно вас не засмутить.

РИБИ

Цей день може стати одним із найяскравіших за останні місяці. Ви відчуваєте впевненість у собі, тому вам буде особливо приємно провести цей день в галасливому товаристві.

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень