Сплеск сексуальної енергії – Овнам, несподіване задоволення – Ракам: гороскоп на 18 квітня

А Терези налагодять своє особисте життя

ОВНИ

Будьте обережні – вам буде важко втримати емоції. Постарайтеся стримати й надмірний сплеск сексуальної енергії.

ТЕЛЬЦІ

Ви зможете віднайти нове джерело енергії. Також посилиться дар передбачення. Можливе й поліпшення матеріального добробуту.

БЛИЗНЯТА

Сприятливий день для переосмислення життя. Також не бійтеся планувати майбутнє – найближчим часом ваші інтереси будуть надійно захищені.

РАКИ

Ви отримаєте моральне задоволення і приплив енергії від благодійних акцій, творчих зустрічей або інших заходів, навіть якщо раніше й не відвідували їх. Тому, якщо буде така можливість, не залишайтеся на весь день вдома.

ЛЕВИ

День має суперечливий, двоїстий характер і символізує мінливість і трансформацію. Лише духовно розвинені Леви будуть здатні подолати негативні тенденції цього дня.

ДІВИ

Нарешті ви зможете подолати сумніви і розслабитися. Побудьте з рідними – зараз ви з легкістю зможете створити хорошу атмосферу вдома.

ТЕРЕЗИ

Завдяки своїй чарівності, вам вдасться подолати всі перешкоди на шляху до щастя в особистому житті. Також не виключена поява свіжих ідей, які дозволять знайти нові джерела заробітку.

СКОРПІОНИ

Цей день може піднести вам сюрпризи та несподівані звістки. Як погані, так і хороші. Стосунки з коханими пройдуть випробування на міцність.

СТРІЛЬЦІ

Домашні клопоти заберуть у вас весь час і сили. Ймовірно, що близькі не розділять вашу думку, що значно ускладнить вашу діяльність.

КОЗОРОГИ

Вам доведеться зіткнутися з дрібними домашніми проблемами. На деякий час навіть здасться, що вони можуть звести нанівець весь ваш життєвий потенціал, але все це через вашу знервованість.

ВОДОЛІЇ

Постарайтеся утриматися від усього, що може завдати шкоди організму. Зараз ви зможете дійти згоди з партнером, або відновити дружні відносини.

РИБИ

Прислухайтеся до внутрішнього голосу. Не виключено, що ваші передчуття незабаром збудуться.

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень