Несподіваний прибуток – Тельцям, поява суперника – Ракам: гороскоп на 14 квітня

А Водоліям треба вчитися відстоювати власну думку

ОВНИ

Проаналізувавши події цього дня, ви зможете володіти ситуацією на роботі і в колективі ще довгий час. Тому будьте уважними.

ТЕЛЬЦІ

Цей день підходить для відновлення втраченої гармонії з оточуючими. Можливо, багато Тельців отримають шанс успішно завершити давні справи, налагодити контакти з потрібними людьми та отримати несподіваний прибуток.

БЛИЗНЯТА

Ви можете відчути себе чужими серед своїх. Також можлива пропозиція змінити роботу. Не поспішайте її приймати, зважте всі плюси і мінуси.

РАКИ

Зорі рекомендують рішуче братися за всі справи і не сумніватися у собі. Не виключені ревнощі або сварка через гроші. Постарайтеся не зациклюватися на образах: мине зовсім небагато часу і все владнається.

ЛЕВИ

Особисте життя може відійти на другий план, а почуття охолонуть. Причиною цього є часті сварки, зайнятість на роботі, а, можливо, поява суперника.

ДІВИ

Зараз бажано не втручатися у хід подій. Так більша частина проблем зникне сама. У справах сердечних передбачається несподівана приємна подія.

ТЕРЕЗИ

Ви отримаєте важливе повідомлення, яке змусить вас повністю перекроїти свої плани. Постарайтеся спокійно на це відреагувати.

СКОРПІОНИ

Відкиньте сумніви і дозвольте почуттям повністю оволодіти вами. Тримайтеся природно і ні в чому собі не відмовляйте цього дня.

СТРІЛЬЦІ

Ваші емоції будуть переважати над розумом, а це може призвести до конфліктів. Особливо обережними будьте, приймаючи рішення особистого характеру.

КОЗОРОГИ

Надмірна чутливість і емоційність можуть призвести до легковажності та зайвого захоплення партнером. Намагайтеся дивитися на усе реально.

ВОДОЛІЇ

Ви будете веселими, товариськими та зможете легко піддатися загальному настрою. Однак вам потрібно пам’ятати про своє «Я», й навчитися відстоювати власну думку.

РИБИ

Нові справи потребуватимуть вашої активності, розширення кола знайомств і встановлення ділових контактів. Крім того, вам доведеться постаратися і для досягнення гармонії у домі. Дратівливість і нетерпимість можуть стати вашими головними ворогами цього дня.

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень