Настрій Близнят у їхніх руках, а Тельцям - повороти долі: гороскоп на 8 квітня

Терезам - зірковий час

ОВЕН

Поспішати з ухваленням рішень цього дня не варто, ви можете відчувати, що вони потребують часу. Але ні на роботі, ні в особистому житті на горизонті негараздів не видно.

ТЕЛЕЦЬ

Одинокі цілком можуть знайти цього дня собі пару, якщо самі цього захочуть. Цього дня ви будете надзвичайно привабливим й легким у спілкуванні.

БЛИЗНЯТА

Хороший час для спілкування з друзями, спробуйте прогулятися бодай додому пішки. День буде максимально вдалим, якщо ви самі собі не псуватимете настрій.

РАК

Хороший день, як на нього не глянь. У колі сім’ї  ви буду почуватися, як за стіною. До речі, хтось зі знайомих може запропонувати вам класну бізнес-ідею, і вам вдасться її вдало розвинути.

ЛЕВ

Нові пропозиції цього дня будуть сипатися як з мішка, треба тільки обрати ту, яка принесе найбільшу матеріальну вигоду. У спілкуванні з другою половинкою намагайтеся до останнього бути щирим.

ДІВА

Не розкидайтеся словами й марними звинуваченнями, близькі болісно на це реагують. Дозвольте оптимізму взяти над вами гору.

ТЕРЕЗИ

Проявіть максимум своїх організаторських здібностей й гуртуйте колег. Цього дня один в полі не воїн, а от разом можна гори звернути. На роботі у вас зірковий час.

СКОРПІОН

Притримайте свій норов і не дозволяйте поганим думкам домінувати цього дня. Ви йдете до правильної мети, й не треба сходити з наміченої стежини.

СТРІЛЕЦЬ

Розраховуйте тільки на себе, на свій час й власні можливості. Будьте обережні, ухвалюючи рішення, а краще не поспішайте з ними взагалі.

КОЗОРІГ

Не вимагайте з себе подвигів. Досить іншим їхати на вашій спині, що на роботі, що вдома. Зірки радять більше думати про себе.

ВОДОЛІЙ

День створений для кохання й усього, що з ним пов’язане. Але при цьому про себе й власні проблеми - оточенню ані словечка. Тсс...

РИБИ

Займіться тим, що приносить вам найбільше задоволення. Особливо вдалим день буде для тих, хто працює з інформацією, сьогодні ви здатні обійти будь-яких конкурентів, навіть на дуже різких поворотах.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень