Скандал як спосіб життя. 4 небезпечних знаки Зодіаку

Коли емоції не піддаються контролю

Рак

Емоції ллються через край. Вибух може статися через будь-які дрібниці, тож залишається лише співчувати тих, кого зачепить хвилею вибуху. При цьому під гарячу руку можуть потрапити й випадкові люди. Але що поробиш, нічого ходити там де Раки скандалять з криками й сльозами.

Овен

Не лізь – уб’є! Якщо власна «шкура» немає ніякої цінності, можна просто ткнути в Овна палкою. Але Овни зачиняють скандал не мають злого наміру, так – пару спускають. А якщо не встиг відхилитися, твої проблеми – покращуй реакцію.

Скорпіон

О це просто віртуози скандалу. Драматурги готові аплодувати стоячи, адже це не просто скандал, це вистава. Правда, усю палітру скандалу вони демонструють тільки дуже близьким людям, у супермаркеті чи автобусі вони сваряться без надмірного пафосу.

Леви

Не царське то діло скандали зчиняти, але поставити раба на місце – то святий обов’язок кожного Лева. Вони готові довести до межі будь-кого, хто стане на шляху. Під час скандалу чують тільки себе, а на інших і їхню думку просто не зважають.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень