Дар передбачення – Стрільцям, здійснення мрії – Тельцям: гороскоп на 1 квітня

А Козорогам дошкулятимуть заздрісники

ОВНИ

Цього дня зростуть ваші працездатність, комунікабельність та швидкість реакції. Тому матимете можливість досягнути прекрасних результатів у роботі.

ТЕЛЬЦІ

Зорі обіцяють везіння в любовних справах, тільки не намагайтеся здаватися холодними та незацікавленими.

 

У всіх починаннях краще дотримуватися золотої середини.

 

Ймовірно, саме зараз вам вдасться здійснити те, про що ви постійно думали протягом тривалого часу.

БЛИЗНЯТА

Якщо вам вдасться вистояти і уникнути скандалу, то день вдасться на всі 100%. Також не виключено, що ви зможете реалізувати один із ваших потаємних задумів.

РАКИ

Цього дня можуть виникнути проблеми, які потребуватимуть компромісного рішення. Скоротіть контакти до мінімуму та уникайте випадкових знайомств.

ЛЕВИ

Події цього дня допоможуть вам досягти згоди з партнером та відновити гармонію.

ДІВИ

День сприятливий для планування нової діяльності та відпочинку. Покладіться на допомогу друзів, прислухайтеся до їхньої думки.

ТЕРЕЗИ

Угоди, укладені зараз, принесуть вам хороший прибуток. Особисте життя відійде на другий план, що може спровокувати невдоволення в сім'ї.

СКОРПІОНИ

Зорі рекомендують правильно розпланувати свій час, оскільки вас постійно хтось відволікатиме. Якщо не втратите рішучості і покажете ділову хватку, то досягнете цього дня відмінних результатів.

СТРІЛЬЦІ

Ви відкриєте у собі унікальну здатність вловлювати все, що відбувається та передбачати майбутнє.

КОЗОРОГИ

Цього дня може виникнути ряд проблем, спровокованих діяльністю заздрісників. Їм вдасться дізнатися те, що ви хотіли приховати від сторонніх, а це може негативно вплинути на ваше життя.

ВОДОЛІЇ

Вас очікує напружений день, який пройде під знаком перевірки життєвих принципів. Не виключено, що на вас ляже тягар нових турбот або обов'язків.

РИБИ

Будьте обережні, бо може виникнути незручна ситуація. Можливо, вам доведеться відстоювати свої погляди та захищати власні інтереси. Не дозволяйте нікому тиснути на вас.

 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень