Нікого, крім себе! Три знаки Зодіаку з надмірним самолюбством

Самолюбство властиве кожному, але...

Для початку варто зауважити, що егоїзм і самолюбство - це не тотожні поняття. Люди можуть йти по головах заради своєї мети, але при цьому зовсім не демонструвати самолюбства. Астрологи виокремили три знаки зодіаку, в яких чітко простежуються манія до самолюбства.

Близнюки

Інколи людям може здаватися, що Близнюки вміють кохати. Звісно, їм відомо, що таке кохання до іншої людини, втім ці почуття все одно будуть тільки на другому місці. Головна небезпека Близнюків у тому, що вони вміють майстерно приховувати своє самолюбство! Вони здатні любити одночасно двох людей одночасно, але перша – це вони самі.

Близнюки люблять себе, але не як нарциси, а просто не беруть до уваги чужих пріоритетів.

Вони великі поціновувачі свободи. І якщо вони ухвалили для себе рішення, ви або з ними, або без, але свого рішення вони не змінять.

Телець

Тельці, особливо жінки, це типові нарциси. Вони обожнюють милуватися собою й усвідомлювати всю свою красу. Якщо їх запитати, кого вони вважають найбільш вродливим у світі, з високою ймовірністю вони легко всміхнуться, натякаючи виключно на свою персону.

Цей знак впевнений у своїй красі. При цьому вони переконані, що саме їхні форми й пропорції ідеальні.

Навіть якщо вони зізнаються, що позбутися зайвих кілограмів їм не завадило б, ви все одно не знайдете людей, красивіших від них.

В принципі з таким самолюбством можна жити, але якщо від самого початку вас це не дратує. Інакше краще не починайте.

До речі, перевірити, наскільки ваш Тілець нарцис можна, переглянувши його стрічку в соцмережах. Там буде купа селфі або фотографій, де вони самі.

Леви

Леви усе роблять тільки для себе, але не приховують цього, як Близнюки. А ще полюбляють милуватися собою, ну геть як Тельці. Леви точно очолюють рейтинг самолюбування. Звісно, бувають періоди, коли вони турбуються про інших, але трапляється подібне вкрай рідко.  

Якби люди могли ставати супергероями, то серед Левів таких було б мінімум. Адже їхній головний принцип – спочатку я! 

Тут треба віддати належне Левам, вони не забувають людей, які свого часу їм допомогли. Вони готові допомагати у відповідь, але спочатку розв'яжуть власні проблеми. Альтруїсти з них так собі.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень