Овнам - успіх, а Скорпіонам - нові образи: гороскоп на 22-28 березня

Для лінивих - проблеми зі здоров'ям, активним - успіх на роботі

Протягом усього тижня енергія буде направлена на розвиток творчого потенціалу. В цей період у багатьох відкриється друге дихання, а справи, які відкладалися на потім, нарешті будуть реалізовані.

А ось лінивих та пасивних людей чекають труднощі та проблеми зі здоров'ям. 

Про це Радіо ТРЕК повідомляє з посиланням на прогноз астролога Марини Скаді.

ОВЕН

Вас супроводжуватиме удача в цей період.

Підвищується здатність концентрації й уважність, вдається досягти успіхів у професійній сфері, знайти вихід зі складних ситуацій. Сила волі й енергія в поєднанні з витримкою і наполегливістю, сприяють залагодженню багатьох сімейних і ділових проблем. У цей день можна закласти хороший фундамент у справах. 

ТІЛЕЦЬ

Протягом тижня ви відчуєте неймовірний приплив енергії.

Пасивність вам протипоказана, а надмірна емоційність може призвести до хвилювань і сумнівів. Це може породжувати розбіжності й сварки в сім'ї або інші сімейні проблеми. Фізична робота, поїздки, прогулянки – хороший засіб позбутися від похмурих думок і зробити великий обсяг роботи.

БЛИЗНЮКИ

Тиждень напружений, але обставини сприяють появі нових оригінальних ідей, інтуїція дозволяє знайти вихід із ситуації, яка здавалася безвихідною.

Проникливість допоможе зрозуміти мотиви інших людей. Можливе несподіване надходження приємної або потрібної інформації. Період сприятливий для довгострокового планування, укладення угод. Не виключений раптовий поворот подій, багато що відбувається не так, як ви планували.

РАК

Протягом цього тижня ви часто відчуватимете емоційний дискомфорт, з'являться тривожні думки й сни, внутрішні метання.

Позбутися їх допоможе перестановка в будинку, творча діяльність, робота на дачній ділянці або активний відпочинок. Підвищення інтуїції, хороше розуміння інтересів оточуючих допоможуть вам вирішити багато проблем.

Також цей період підходить для гармонізації відносин з впливовими жінками – з мамою чи сестрою.

Проявіть благодійність: погодуйте бездомних тварин, віддайте щось або пожертвуйте – і вам обов'язково це повернеться подвійним благом. 

ЛЕВ

З'являється прекрасна можливість очиститися від негативної енергії, навести порядок в емоціях.

Думати слід виключно про хороше, враховувати думку й інтереси партнера, не реагувати на провокації. З'ясування стосунків може обернутися виникненням проблем. Обставини сприяють спілкуванню, гармонійній комунікації, посиленню інтелектуальних можливостей. 

ДІВА

Дрібні неприємності й клопоти викликатимуть перепади настрою і занурення в себе.

У вас знизиться концентрація уваги й виникатимуть помилки там, де потрібна точність та логіка. Цього тижня особливо важливо перевіряти інформацію. Необ'єктивне ставлення до новин може привести до додаткових складнощів. 

ТЕРЕЗИ

В цей період ви будете емоційно збуджені.

Тиждень пройде в активних контактах, часто доведеться шукати компроміс, вирішувати конфліктні ситуації, врівноважувати протилежності. Можете опинитися перед вибором, коли доведеться визначати для себе, що ж важливіше – особисте чи соціальне, сімейні відносини чи кар'єра. Це сприятливий час для гармонізації відносин в сім'ї та з коханою людиною, покупок для дому.

СКОРПІОН

Схильні накопичувати негативні емоції в цей період, важко вголос говорити про свої образи. 

Складніше вчитися і сприймати інформацію, не вдається робити логічні висновки, про що згодом можете пошкодувати.

Період не підходить для далеких відряджень, можливі невдачі у справах і переговорах зі спонсорами, закордонними партнерами, іноземними фірмами. Не варто проводити фінансові операції та вкладати в проєкти великі суми.

СТРІЛЕЦЬ

Планомірна робота дасть хороший фінансовий результат.

Будьте у центрі уваги, проявляйте себе, якщо ви давно хотіли стати лідером – використовуйте цей час, але будьте готові до опору. Не варто переоцінювати свої можливості, прислухайтеся до мудрих порад. Дотримуйтесь норм і правил, але не відмовляйтеся від нових ідей – спробуйте послідовно все обґрунтувати й тоді обов'язково знайдете підтримку і любов публіки. Спільні проєкти будуть процвітати, якщо взаємодія і розподіл ресурсів відбуватиметься на рівних.

КОЗОРІГ

Наполеглива і планомірна робота приносить успішні перспективи.

Обставини нададуть шанси придбати нові знання і досвід, що в результаті призведе до підвищення продуктивності й успіху. Можете розраховувати на розуміння і допомогу керівництва, впливових осіб, успішні контакти з офіційними органами. Вдалий час для укладення великих тривалих угод і відповідальних кроків у підприємництві. 

ВОДОЛІЙ

Посилюються романтичні настрої, любовні відносини розвиватимуться дуже швидко.

Це вдалий період для демонстрації своїх талантів і здібностей, якщо хочете, щоб вас помітили. Період сприятливий для контактів з публікою, рекламних заходів, навчання. Обставини складаються вдало для практичних справ і виконання професійних обов'язків. Щоб звести до мінімуму можливі неприємності – зберіться і сконцентруєтеся на важливих справах, розставте пріоритети.

РИБИ

Через зайву нервозність і відсутність концентрації, схильні приймати помилкові рішення.

Загострюються хворобливі підсвідомі процеси, виникають сумніви у своїх почуттях, в партнері. Краще утриматися від прийняття важливих рішень, підписання документів і контрактів, обговорення завдань і планів.

Крім того, бережіться застуди, вірусних захворювань, дотримуйтесь режиму дня. 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень