Доленосна зустріч та успішна кар'єра: яким знакам Зодіаку найбільше поталанить у квітні

Щасливчиків лише троє

Гороскоп на квітень 2021 року обіцяє трьом знаками Зодіаку шалений успіх на різних життєвих теренах. Астрологи розповіли, як цим щасливчикам витиснути максимум з другого місяця весни, щоб домогтися ще більше успіхів.

Про це повідомляє Радіо ТРЕК з посиланням на oloveza.

Діва

В професійній сфері Дів чекає серйозне зростання. Нарешті вам трапиться проєкт, гідний вашої енергії та амбіцій. Квітень дуже вдалий і для тих Дів, які хочуть змінити місце роботи - ви матимете чималий вибір хороших вакансій.

Зірки рекомендують Дівам приділити увагу стану нервової системи, оскільки життя в постійному дедлайні може призвести до стресів і неврозів.

Терези

Терезам випаде місяць, повний сил і енергії. Вам це знадобиться, щоб встигнути зробити всі справи та відвідати всі вечірки, на які вас частенько будуть запрошувати. Ви відчуєте, що готові танцювати й веселитися до самого ранку. Однак все це загрожує перевтомою, так що не забувайте приймати вітаміни та добре харчуватися. Вам може захотітися різко змінити імідж.

Не опирайтеся поривам - оновлений образ зробить вас ще більш привабливими.

Водолій

Водоліям робота в команді зможе принести успіх і грошові надходження, а от індивідуальні проєкти краще залишити на потім. Можливо, протягом місяця вам доведеться відправитися в тривале відрядження, що сприятиме подальшому розвитку кар'єри та поповненню вашого гаманця.

Саме в дорозі зірки обіцяють Водоліям доленосну зустріч, яка може закінчитися не просто романом, але і переїздом в іншу країну або місто.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень