Жінки, яким за знаком Зодіаку складно догодити

Їх всього четверо

Деякі знаки Зодіаку більш вимогливі, ніж інші, і догодити їм практично неможливо.

Про це Радіо Трек повідомляє із посиланням на "Клубер".

Терези

Обранець Терезів повинен володіти хорошими фізичними даними, розвиненим почуттям гумору та харизматичним. Чоловікові, який бажає зачарувати представниць Терезів, потрібно чимось відрізнятися від решти претендентів.

Близнюки

Ця жінка готова до серйозних стосунків тільки в тому випадку, якщо дійсно захопилася чоловіком. Зачарувати її можна розмовами на цікаві теми. Їй потрібен красномовний залицяльник, що не гидує у своїх історіях сарказмом, цинізмом і чорним гумором.

Водолій

Ці дами дійсно люблять ходити на побачення, в театри, гуляти й сміятися над жартами. І все це абсолютно щиро без найменшого натяку на брехню. Однак вони ні за що не стануть спати з чоловіком, доки він не завоює їхню довіру.

Козоріг

Козерогам потрібні серйозні відносини на кшталт "жили вони довго і щасливо і померли в один день". Тому претенденту на серце цієї дівчини доведеться докласти чимало зусиль, щоб довести їй свою відданість. 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень