Енергетика різних знаків Зодіаку: на що і від кого очікувати

Сильні та слабкі сторони різних представників гороскопу

два знаки Зодіаку, які дуже можуть довго ображатися

Овен

Представники цього знаку є власниками найбільш неприборканої енергетики. Її можна порівняти лише з грецьким вогнем.

Вони мають особливо загартований характер і стійкість духу. А ще їм притаманне лідерство і витривалість.

Планети-заступники наділили представника цього знаку невтомністю, що допомагає у потрібній кількості випрацювати особисті якості. Ще з юного віку вони здатні досягати успіху у будь-якій справі, яка їм до душі.

Телець

Знакова особливість енергетичного рівня укладена в їхньому природному спокої. Жодні дії вони не починають спонтанно, всі їхні рішення – продумані й виважені.

Вони дрібними кроками йдуть до своєї мети і звикли саме так досягати успіху. При цьому іноді через недовіру їм не вдається отримати бажаний результат.

Представникам цього знаку точно не завадить виховати у собі силу волі, а ще – знизити рівень впертості. І необов'язково доводити оточуючим свою успішність – вони й так вже склали про вас думку.

Близнюки

Непостійний потік енергії анітрохи не обтяжує представників цього знаку. Близнюки наділені найбільш непостійною енергією.

З одного боку, вона допомагає їм бути в курсі подій, отримувати необмежені обсяги знань, розвивати будь-які таланти, отримувати користь від спілкування з людьми. З іншого – неспокійна енергія позбавляє їх надійності.

Представники цього знаку особливо сильно не виносять нудьгу, вони постійно прагнуть уникнути буденності, іноді заради цього навіть кардинально змінюють рід діяльності та власні уподобання.

Їм бракує посидючості, яка здатна допомогти впоратися з поверховістю і несерйозністю.

Рак

Раки володіють найбільш чутливою енергетикою, яка здатна допомогти досягти всього, чого вони забажають. Або навпаки – відібрати у них все, чого вони досягли.

Вони володіють необмеженими можливостями, глибоким внутрішнім світом та емоційністю. Однак їх енергетика подібна воді: вона може дарувати життя, а може і зруйнувати все навколо.

Ракам необхідно взяти гору над своїми емоціями і направити енергетичний потенціал собі на благо, навчившись ним управляти.

Лев

Енергію знаку можна сміливо назвати стриманою і вона спрямована винятково на його особистісне зростання.

Енергія зосереджена на розкритті всіх талантів і можливостей потенційного представника. Але щоб вона не вичерпалася, її потрібно періодично підтримувати, інакше представники знаку впадуть у депресію через свою «непридатність».

Що їм дійсно потрібно робити, то це відкривати у собі все нові здатності й можливості, активно рухатися і не тупцювати на місці. При врегулюванні енергетичної сталості можна домогтися успіху і визнання.

Діва

Енергетична особливість цього знаку спрямована на отримання матеріального благополуччя. Діви дуже ощадливі і вміють отримувати вигоду.

Енергетика допомагає їм знайти для себе найкорисніше заняття і зайняти своє місце під сонцем. Однак їм бракує гармонії з внутрішнім світом, а особистісне зростання може загальмувати спрага володіти всіма грошима.

Варто дозволити собі відпочивати і не так завзято прагнути усіх на світі матеріальних благ, приділяючи більше часу духовним аспектам.

Терези

Мінлива підприємливість знаку часто стає винуватицею поглинання їхньої внутрішньої енергії. Однак її умиротворення усіма силами підштовхує представників знаку до гармонійних відносин з самим собою.

Наскільки накопичитися життєва енергетика, настільки й підтримуються сили. Особливість знаку – у тому, що ці люди вміють правильно розподіляти енергію для благих цілей.

Але щоб утримати її в потрібних межах, слід вибрати амулет, який підходить повітряній стихії.

Скорпіон

Представники знаку настільки сильні духом, що можуть пережити всі найважчі удари долі. У цьому полягає їхня особливість енергії.

Невичерпні сили, на перший погляд, не мають меж. Але це всього лише оманливе судження. Насправді, представникам знаку не завадить відновлювати життєві сили, щоб позбутися емоційних перевантажень.

Їхні можливості енергетичного плану допомагають впоратися з тяжкою недугою. Але щоб не потерпати від проявів депресії, потрібно навчитися позбуватись їх.

Стрілець

Своєю позитивною енергетикою до власної персони представники цього знаку постійно привертають увагу. Вони можуть із завзяттям повести за собою натовп і запалити своїми ідеями. І всі ці дії здатні змінити їхній звичний життєвий уклад.

Представники знаку настільки допитливі, що при першій-ліпшій нагоді захочуть дізнатися щось нове.

Що їм дійсно вдається, то це грамотно управляти власними емоціями та енергією. Але для цих цілей вони потребують порад, після яких одразу ж застосують свої можливості. І досягають поставлених завдань.

Козоріг

Енергетичні здібності Козерогів спрямовані на збереження здоров'я. Вони здатні економити у собі життєву силу і не витрачати енергію, доки умови не стануть критичними для їх самопочуття.

Представники цього знаку не використовують свою енергетику і вона може накопичуватися роками, а з часом стати дуже творчою.

Однак їм варто почати періодично звертатися до внутрішніх ресурсів і витрачати їх не лише на підтримку здоров'я, а й для набуття різних благ.

Водолій

Повноцінна енергія знаку проявляється у вільному виборі вчинків і поглядів. Для них неприйнятні обмеження і правила, їм нецікаві зобов'язання і залежності.

Свою енергію вони витрачають на творче начало, повністю занурюючись в самопізнання і науку. Їхні креативні ідеї часто стають надбанням громадськості.

Але щоб Водоліїв не торкнувся дисбаланс сил, їм слід спрямувати свою енергетику на вчинки і не зациклюватися на невдачах.

Риби

Їхня енергія має можливість перетворитися у щось прекрасне – зазвичай мистецтво. Цей знак володіє глибиною почуттів, думок і вчинків.

Вони незбагненні й загадкові, але в той же час залишаються важливою складовою в суспільстві. Енергетичні здібності Риб нагороджують їх можливістю перетворити емоції і переживання в красиві слова, ідеальні картини або чарівну музику.

Втім, багато Риб буквально «закопують свій талант» і не дають волю емоціям, що призводить до занепаду життєвих сил.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень