Скорпіонам – нова робота, Дівам – нервозність: гороскоп на 24 лютого

А Овнам треба ворушитися

ОВНИ

Доля сприятиме усім активним людям, а також новим справам, тому можете будувати грандіозні плани - у вас все вийде. Зараз буде мати велике значення спілкування та живий обмін думками.

ТЕЛЬЦІ

Чим менше ви будете проявляти ініціативи, тим краще, адже цього ніхто не оцінить.

 

У деяких ситуаціях вам може здатися, що вас хочуть образити. Але це не так, тому не треба конфліктувати. 

 

Тельцям, які займаються інтелектуальною діяльністю, не варто братися за рішення надзавдань.

БЛИЗНЮКИ

Відмовтеся від справ, де є хоч крапля ризику. Також намагайтеся не критикувати коханих.

РАКИ

Контактуючи з новими знайомими, будьте дуже обережними. Також зараз вам варто спробувати щось нове – є шанс, що ви відкриєте в собі новий талант.

ЛЕВИ

Менше прислухайтеся до думки інших, оскільки ваш перший порив буде правильним. Тому сміливо ухвалюйте рішення.  

ДІВИ

Бережіть свою нервову систему. Зайва нервозність, яку ви продемонструєте у спілкуванні з колегами або домашніми, може обернутися для вас погіршенням самопочуття. 

ТЕРЕЗИ

Подумайте, чи немає у вашому житті того, що заважає рухатися вперед. Якщо якісь відносини або речі обтяжують вас, позбудьтеся цього без жалю.

СКОРПІОНИ

Плануйте на цей день найбільш важливі справи та зустрічі - ви будете на коні. День сприятливий для пошуку нової роботи, підвищення свого професійного рівня. У вас з'явиться багато цікавих ідей, які потрібно втілити в життя.

СТРІЛЬЦІ

Енергетичні ресурси вашого організму зараз на висоті, а значить можна сміливо планувати будь-які справи й заходи. Отримані в цей час поради будуть для вас дуже корисними. 

КОЗЕРОГИ

Вирушаючи на шопінг, складіть список необхідних покупок, бо можете піддатися миттєвому бажанню й придбати речі, які вам зовсім непотрібні. А великі витрати зараз небажані.

ВОДОЛІЇ

Зараз вам варто проявити більше наполегливості в досягненні мети та вчитися долати не тільки зовнішні, але і внутрішні перешкоди. Успіх буде гарантований в тому випадку, якщо ви зумієте правильно оцінити ситуацію і переконати колег у своїй правоті.

РИБИ

Те, що раніше здавалося дуже складним, ви зможете подужати цього дня. Це прекрасний час для зміни розпорядку дня і раціону.

 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень