Головний біль – Близнюкам, день любові – Скорпіонам: гороскоп на 18 лютого

А Тельцям перепаде трохи грошенят

ОВНИ

День підходить для вдосконалення. Успіх буде супроводжувати найбільш спокійних представників знаку, які вміють пристосовуватися до будь-яких умов життя та стримувати емоції.  

ТЕЛЬЦІ

Основні завдання цього дня - вміння правильно розподілити отримані кошти. А копієчка вам точно перепаде.  

 

Вчіться правильно розпоряджатися фінансами і зможете значно поліпшити своє матеріальне становище та здобути повну самостійність ще до кінця місяця.

 

Також вам варто поберегти себе - ваша енергетика ослаблена і можливе відчуття втоми.

БЛИЗНЮКИ

Не виключено, що доведеться спілкуватися з людьми, з якими раніше відносини чомусь не складалися. Є небезпека недоцільних витрат і фінансових проблем.

РАКИ

День ідеальний для укладення угод і ділових переговорів. Ви зможете кого завгодно переконати в чому завгодно, а тому можливе розв'язання важливих питань.  

ЛЕВИ

Будьте зібраними та організованими. Уникайте метушні, непотрібних розмов, а також утримайтеся від важкої фізичної праці, оскільки перевитрата енергії зараз вкрай небезпечна.

ДІВИ

День характеризується посиленням уяви, творчих можливостей та фантазії. Зорі радять проявляти творчу активність у будь-якій сфері діяльності.

ТЕРЕЗИ

Цього дня значно знизяться ваші життєві сили. Ви можете втратити почуття впевненості в собі. Зараз вам потрібно більше відпочивати і не допускати негативних думок.

СКОРПІОНИ

Віддавайтеся любові. Насолоджуйтеся кожною хвилиною, адже таких миттєвостей не надто багато в житті.

СТРІЛЬЦІ

Постарайтеся ніде не виділятися. Так ви можете уникнути проблем. Зараз не час відстоювати свої принципи та когось у чомусь переконувати.

КОЗЕРОГИ

Не виключено, що угоди, які ви уклали раніше, принесуть солідний дохід. Намагайтеся цього дня бути максимально організованими й послідовними у своїх діях.

ВОДОЛІЇ

Вас чекає напружений робочий день. Великий обсяг роботи й деякі ускладнення змусять вас зануритися з головою в професійні проблеми.

РИБИ

Девіз дня - любов, спокій і злагода. Навчіться задовольнятися тим, що дає вам життя, не вимагаючи нічого більшого.

 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень