Проблеми через коханих – Левам, повороти долі – Тельцям: гороскоп на 22 лютого

А Дівам не варто приймати подарунки

ОВНИ

Жодних неприємностей зараз не очікується, а ось можливостей для того, щоб зробити собі приємність у вас буде безліч. Складіть план на цей день і не відволікайтеся від своїх головних цілей.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекають непередбачувані повороти долі. Добре займатися вирішенням майнових питань, робити покупки. Хороший період для нових знайомств і романтичних побачень.

БЛИЗНЮКИ

Постарайтеся не брати на себе зайвих зобов'язань. Відкладіть роботу, якщо відчуєте, що втомилися.

 

І відкладіть справи, які ставлять вас в глухий кут.

 

День буде відносно легким для тих, хто вміє пристосовуватися до обставин.

РАКИ

Бережіть нерви й не вступайте в конфлікти з неврівноваженими людьми. Зверніть увагу на стан свого здоров'я - позитивний вплив матимуть помірні фізичні навантаження.

ЛЕВИ

Кохана людина може додати вам проблем цього дня. Своїми претензіями та образами. Шукайте для себе приємні заняття, які дозволять розслабитися.

ДІВИ

Не приймайте подарунки від людей, які нав'язливо шукають вашого товариства. Не варто потрапляти у залежність.

ТЕРЕЗИ

Вам доведеться багато спілкуватися. З різними людьми. Але це не буде вас втомлювати, а, навпаки, підніме настрій.

СКОРПІОНИ

В особистому житті у багатьох сімейних представників знака цей день буде періодом боротьби. Якщо у поведінці коханої людини щось буде вам не до вподоби, то не соромтеся відверто сказати про це.

СТРІЛЬЦІ

Ви перебуватимете у піднесеному настрої. Надійною опорою та підтримкою стане ваша родина. А якщо ви ще не знайшли свою людину, то у вас є шанс зробити це зараз.

КОЗЕРОГИ

Ви з точністю зможете виконати все задумане. Можна повернутися до роботи, яку довгий час відкладали. Постарайтеся якомога більше спілкуватися, оскільки ключ до успіху ви знайдете саме з допомогою зв'язків і знайомств.

ВОДОЛІЇ

На роботі постарайтеся не проявляти зайвої ініціативи – існує велика ймовірність наштовхнутися на нерозуміння колег. Також уникайте серйозних грошових витрат.

РИБИ

Стримуйте емоції, інакше можете незаслужено когось образити. Якщо ви не впевнені у своїх силах, то не нехтуйте допомогою.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень