Астролог склала гороскоп на березень для всіх знаків Зодіаку

Удача у фінансах - Левам, а романтичні переживання - Скорпіонам

Березень - один із найбільш вдалих періодів для стартапів і нових проєктів, розрахованих на короткостроковий період.

Про це розповіла астролог Марина Скаді. Також, вона склала гороскоп на перший місць весни для всіх знаків Зодіаку.

ОВЕН

Спробуйте проявити свою розсудливість й налагодити відносини з близькими й коханими.

 

Зовнішні подразники відволікатимуть, буде складно сконцентруватися на поставлених задачах. Стриманість і відсутність поспіху допоможе уникнути проблем. Чудовий період для змін, адаптовуватися до нового вам буде простіше, а життя заграє новими барвами.

ТЕЛЕЦЬ

Надмірна чутливість і нестійкість настрою є головними перешкодами в процесі досягнення цілей у березні.

 

Період сприятливий для таємних справ або роботи на самоті. Зверніть увагу на власне самопочуття. Подбайте про себе та свій комфорт цього місяця. Не розпорошуйтеся на дрібниці. 

БЛИЗНЮКИ

Не беріться за справи, які у вас викликають сумніви чи тривогу. Обдумуйте кожен свій крок – зараз не час квапитися й робити поспішні дії. 

 

Не варто намагатися домогтися всього і відразу, перевищуючи свої можливості й повноваження – ваші ресурси й можливості обмежені у цей період. Здається, саме час для відпочинку. 

РАК

Ваші бажання виконуватимуться, допомогу отримаєте з несподіваного боку. Найкращий період для серйозних розмов і вирішення конфліктів з партнерами, друзями та однодумцями.

 

Громадська діяльність та соціальна активність відкриває нові сприятливі перспективи. 

ЛЕВ

Ви відчуватимете прилив бадьорості, а прагнення щось змінювати супроводжуватиме вас весь місяць.

 

Користуючись власною привабливістю і чарівністю, вам багато чого вдається досягнути. Ви можете розраховувати на матеріальну допомогу або ж ідейну підтримку керівництва, впливових осіб і покровителів. У березні ваші фінансові справи покращаться.

ДІВА

Можливі незгоди й сварки в особистому житті та на роботі, зіткнення в ідеях й думках з колегами, друзями та коханими призводитиме вас до емоційного спустошення.

 

Якщо ж у вас вийде досягти внутрішньої гармонії, то зможете знайти точки дотику з діловими партнерами, компаньйонами та начальством. 

ТЕРЕЗИ

Період зміцнення дружніх відносин й ефективної колективної діяльності. Несподівані знайомства, захоплення і романтичні пригоди можуть заповнити весь березень. Також можливі непередбачені розв'язки любовних історій.

 

Творчі пориви й креативні ідеї лише допоможуть вам досягнути поставлених цілей. 

СКОРПІОН

У березні посиляться ваші почуття й любовні переживання. З'являються можливості почати з чистого аркуша або ж трансформувати відносини. Під впливом емоцій ви часто можете діяти непослідовно й нерозсудливо.

 

Якщо ви пов'язані з творчою сферою, дизайном, архітектурою, скульптурою, то це буде плідний період. Остерігайтеся шахрайства і крадіжок, помилок у фінансових питаннях.

СТРІЛЕЦЬ

Складаються сприятливі умови для професійного успіху.

 

Сприятливий час для створення серйозного і довгострокового ділового проєкту. Вам будуть сприяти високопоставлені особи, начальники, особливо представники старшого покоління.

 

Ваші особисті здібності знаходяться на висоті, сила творчості допоможе досягти відмінних результатів, якщо сконцентруватися на одній меті.

КОЗОРІГ

У вас позитивно розвиватимуться справи з грошима, майном, земельними ділянками. Ділові зв'язки, які встановляться в цей час, будуть дуже цінними для майбутнього.

 

Сприятливий час для діяльності, пов'язаної з законом, політикою або з адміністративною відповідальністю. Гарний час для отримання додаткової освіти, удосконалення навичок, проходження курсів підвищення кваліфікації.

ВОДОЛІЙ

У березні у вас відбудеться переоцінка цінностей, з'являться нові перспективи. Розширюйте своє коло спілкування.

 

Період потрібно використовувати для впровадження і просування довгострокових проєктів, укладення тривалих контрактів, роботи, яка вимагає великого зосередження, наполегливості, витривалості й концентрації.

 

За умови терплячості у діях та обдуманості кроків, ви закладете прекрасний фундамент подальшого матеріального процвітання, просування в кар'єрі й суспільному становищі, професійних і особистих успіхів. 

РИБИ

Події цього періоду мають величезну значущість для вашого подальшого життя.

 

При веденні справ намагайтеся стриматися від необдуманих вчинків, поспішним рішенням, неприборканим фінансовим амбіціям. Якщо вам не вистачало рішучості що-небудь здійснити, використовуйте цей період. 

 

Підвищується ваша фізична рухливість, легкість на підйом. Саме час вбудувати у своє життя корисні звички, які підуть на користь вашому здоров'ю. 

Джерело: УНІАН

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень