Розв'язання фінансових проблем – Стрільцям, рожеві окуляри – Ракам: гороскоп на 26 лютого

А Тельці зможуть усе!

ОВНИ

У вас з'явиться бажання покращити своє особисте життя і доля дасть вам чимало можливостей, щоб змінити якусь ситуацію або вплинути на свого обранця.

ТЕЛЬЦІ

Зірки радять братися за найскладніші справи, адже зараз вам вдаватиметься абсолютно все.

БЛИЗНЮКИ

Ви захочете щось переграти. Ймовірно, ви зрозумієте, що потрібно ефективніше розпоряджатися своїми ресурсами. При цьому намагайтеся приділяти особливу увагу особистим потребам.

РАКИ

Події цього дня допоможуть змінити ваші погляди на життя.

 

Спробуйте відпустити ті ситуації, які заважають рухатися вперед.

 

І намагайтеся позитивніше дивитися на події, навіть на ті, які вас засмучують.

ЛЕВИ

Зірки обіцяють вам дуже приємні новини. Найімовірніше, дасть про себе знати людина, контакт із якою ви вважали втраченим.

ДІВИ

Ви будете почуватися найбільш комфортно далеко від людей і їхніх порад. Намагайтеся правильно пояснити свій настрій близьким, щоб уникнути конфліктів.

ТЕРЕЗИ

У вашому житті починається період нових можливостей, який допоможе краще зрозуміти свої бажання і потреби. Також це сприятливий день для домашніх справ.

СКОРПІОНИ

Ви справите на когось сильне враження. Але, на жаль, не найприємніше. Тому краще уникати спілкування з людьми, від яких залежить ваша кар'єра.

СТРІЛЬЦІ

У вас є шанс успішно розв'язати фінансові проблеми. Але доведеться цей день присвятити виключно цьому питанню.

КОЗЕРОГИ

Ви зможете побачити те, чого раніше не помічали. Йдеться про можливості змінити життя й отримати бажане. Ви отримаєте знак, який покаже вам нові шляхи.

ВОДОЛІЇ

Зараз вам краще не брати на себе відповідальність, навіть найменшу. І будьте обережними з обіцянками – вам не вдасться їх виконати.

РИБИ

День може підштовхувати до сміливих кроків, дій і вчинків. Якщо відчуваєте, що люди вас погано розуміють, то це вдалий час для того, щоб усе виправити.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень