Плітки і наклепи – Овнам, страх – Стрільцям: гороскоп на 21 лютого

А Козерогам доля дасть шанс

ОВНИ

Остерігайтеся пліток і наклепів. Уникайте спілкування з егоїстичними та агресивними особами. Також не піддавайтеся впливу всіляких нових теорій й залишайтеся вірними своїм ідеалам.

ТЕЛЬЦІ

Зараз небажано приймати поспішні рішення, краще трохи перечекати. Цього дня у ваше життя знову увійдуть любов і злагода.

БЛИЗНЮКИ

Цього дня віддайте перевагу домашньому відпочинку з сім’єю. Відвідайте родичів – це дасть вам заряд енергії та позитиву. Також зараз було б добре визнати свої помилки. І зробити висновки на майбутнє.

РАКИ

Вас чекає непростий день, небезпекою якою буде ваша впертість і відсутність розсудливості. Сни можуть бути віщими і скоро збудуться.

ЛЕВИ

Ви зможете подолати сумніви і зрозуміти своє призначення. Творчий порив, реалізований цього дня, може докорінно змінити ваше життя й піднести на нові, раніше недосяжні висоти.

ДІВИ

Можуть виникнути невеликі проблеми зі здоров'ям. Вам краще побути вдома і відпочити. Також перегляньте свій раціон.

ТЕРЕЗИ

Проблеми можуть виникнути через необдуманість рішень, небажання прислухатися до чужої думки та надмірної самовпевненості.

СКОРПІОНИ

Зорі радять зосередитися на конкретних справах і бути активнішими. Використовуйте цей час для навчання і пошуків ефективніших методів самореалізації.

СТРІЛЬЦІ

Не думайте про майбутнє зараз. Щось вас лякає і це псує вам настрій. Тому зараз треба відкинути всі думки і насолоджуватися кожною хвилиною цього дня.

КОЗЕРОГИ

Ви будете багато думати про своє життя. Постарайтеся не жаліти себе й не шкодувати про втрачені можливості. Невдовзі доля подарує вам шанс, який виведе вас на новий рівень.

ВОДОЛІЇ

Вам буде складно об'єктивно оцінювати ситуацію, тому почекайте з прийняттям важливих рішень. Направте свою енергію на домашні справи.

РИБИ

Зараз потрібно бути дуже обережними з грішми.  Цього дня краще не давати великі суми у борг. Навіть перевіреним людям.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень