Можливість заробити – Близнюкам, розчарування у коханні – Овнам: гороскоп на 16 лютого

А у Раків можливі сімейні проблеми

ОВНИ

Вам буде надзвичайно важко порозумітися з партнерами, тому не призначайте ділових зустрічей. Зараз вам не можна розслаблятися чи сердитися. Багата уява і романтизм можуть стати причиною розчарувань в сердечних справах.

ТЕЛЬЦІ

Не варто відкладати вирішення проблем на завтра. Навіть якщо щось не вдасться – вас зможуть розрадити друзі. Безкорисливість і відданість близьких людей позитивно відіб'ються на вашій подальшій долі.

БЛИЗНЮКИ

Не виключений несподіваний поворот у вашому житті. З'явиться можливість заробити гроші, але уникайте ризикованих справ, махінацій та спекуляцій.

РАКИ

Думайте, перш ніж сказати, бо конфліктна ситуація в сім'ї може мати небезпечні і драматичні наслідки.

 

Не виключено, що всі втомилися від ваших емоційних сплесків, постійного невдоволення і примх.

 

Навчіться тримати себе в руках, інакше ризикуєте втратити найважливіше.

ЛЕВИ

Зорі радять енергійно взятися за нову справу. Аби досягти успіху вам будуть необхідні завзятість, стабільність і дисциплінованість. Але не чекайте миттєвих результатів – вам треба добряче попрацювати.

ДІВИ

Остерігайтеся романтичних пригод, вони можуть мати небажані наслідки.

ТЕРЕЗИ

Не покладайтеся на волю випадку. Дійте енергійно і цілеспрямовано. Цілком ймовірно, що відносини з впливовими особами зміняться. І не на вашу користь.

СКОРПІОНИ

Займіться особистими справами, які потребують великих витрат душевних сил. Якщо маєте з кимось конфлікт, то цього дня ситуація владнається.

СТРІЛЬЦІ

Тримайте під контролем свої фінанси. А ще бережіть нервову систему - стреси та емоційна неврівноваженість можуть негативно вплинути на ваше самопочуття.

КОЗЕРОГИ

Не виключені цікаві пропозиції з боку керівництва, однак зорі рекомендують бути дуже обережними при укладанні фінансових угод і під час переговорів.

ВОДОЛІЇ

Щоб не зануритися у песимізм, вам необхідно налаштуватися на філософське розуміння подій і явищ. Уникайте конфліктних ситуацій, стримуйте свої емоції, щоб не допустити зривів.

РИБИ

День відзначений емоційним сплеском, активізацією творчих устремлінь і спокусами плоті. Але не поспішайте піддатися ілюзіям і чуттєвим насолодам, бо вони можуть залишити неприємний слід у вашій пам'яті.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень