Марні зусилля – Близнюкам, вміння домовлятися – Рибам: гороскоп на 11 лютого

А Козерогам доведеться терміново розв'язувати проблему

ОВНИ

Будьте уважними. Існує ризик втрати дрібної, але дуже важливої для вас речі.

ТЕЛЬЦІ

Якщо хтось приділяє вам багато уваги, то не варто відмовлятися від цього.

 

Навіть якщо людина вам не дуже й подобається, не відштовхуйте її.

 

Намагайтеся поводитися так, щоб нікого не образити.

БЛИЗНЮКИ

Навіть якщо ви продумаєте кожен свій крок, знайдеться зовнішня сила, яка анулює ваші зусилля. Цей день взагалі буде не дуже вдалим.

РАКИ

Ви не зможете вирішити важливі справи через відсутність хороших ідей. Намагайтеся заручитися підтримкою тямущих людей, щоб виконати роботу.

ЛЕВИ

Проявіть терпіння та ретельно приховуйте свої справжні почуття до людини, з якою доведеться багато спілкуватися цього дня. Інакше створите собі зайві проблеми.

ДІВИ

Зведіть до мінімуму особисті контакти. Ви будете нестриманими та надто емоційними.

ТЕРЕЗИ

У вас з’явиться нагода відновити старі стосунки. Зорі рекомендують дуже серйозно подумати про цю можливість, бо є великі шанси, що ця людина змінить ваше життя до кращого.

СКОРПІОНИ

Сприятливий день для впорядкування особистого життя. Не бійтеся поговорити відверто зі своєю половинкою та розповісти про свої справжні почуття.

СТРІЛЬЦІ

Не найкращий період для аналізу вашого життя. Це може загнати вас у депресію. Думайте краще про майбутнє та будуйте оптимістичні плани.

КОЗЕРОГИ

Вам потрібно буде терміново знайти рішення якоїсь проблеми. І тут вам краще звернутися за допомогою до близьких – разом вам буде легше вирішити складну ситуацію.

ВОДОЛІЇ

Намагайтеся якомога швидше виконати усі нудні та складні справи й залишити більше часу на те, що вам приносить задоволення.

РИБИ

Ви звикли завжди та у всьому бути першими, проте цього дня не варто перенапружуватися, щоб насолодитися солодкою миттю перемоги. Ваша удача буде залежати від того, як ви вмієте домовлятися та знаходити спільну мову з людьми.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень