Порожні обіцянки – Ракам, більше сміливості – Левам: гороскоп на 4 лютого

А у Скорпіонів з’явиться ворог

ОВНИ

Розплануйте цей день так, щоб залишити більше часу для сім’ї. І не плануйте зустрічей і заходів, які вам не дуже приємні.

ТЕЛЬЦІ

Будьте активними і зможете домогтися хороших результатів.

 

У вас буде багато енергії й ви будете в змозі витримувати інтенсивні навантаження.

 

Відносини з домашніми можуть складатися не надто вдало. Постарайтеся всі питання вирішувати спокійно.

БЛИЗНЮКИ

He бійтеся нових ідей. І не бійтеся їх втілювати. Найімовірніше, вас підтримають і колеги, і керівництво.

РАКИ

Якщо цього дня вам не вдасться розв'язувати важливі питання, не засмучуйтеся, бо цей період більше підходить для рутинної роботи. Також не варто розраховувати на допомогу, оскільки обіцянок буде більше, ніж конкретних дій.

ЛЕВИ

Не бійтеся самостійно приймати відповідальні рішення, але й не залишайте без уваги поради близьких людей. Цього дня ви все зробите правильно і це додасть вам впевненості.

ДІВИ

Великий запас енергії дозволить вирішити мільйон різних питань. Зараз вдалий час для навчання або зміцнення ділових зв'язків.

ТЕРЕЗИ

Перед вами можуть відкритися нові можливості, і залишиться тільки брати те, що виявиться найбільш цікавим і перспективним. Буде шанс покращити матеріальне становище або заслужити довіру впливової особи. У будь-якому разі, ви залишитеся задоволеними станом справ.

СКОРПІОНИ

Ваші емоції будуть вашим ворогом. Вам краще триматися подалі від людей, яких цінуєте і з якими не хотіли б зіпсувати стосунки.

СТРІЛЬЦІ

Заплануйте обмежену кількість справ, щоб залишити достатньо часу для відпочинку. Будь-який ризик може принести серйозні проблеми. А ось для великих покупок день підходить ідеально.

КОЗЕРОГИ

Ви зможете знайти вихід з багатьох ситуацій, але уникайте перевтоми - відпочинок і повноцінний сон вам зараз просто необхідні. Сприятливий день для любовних справ.  

ВОДОЛІЇ

Успіх буде супроводжувати тих, хто проявить активність у роботі. У багатьох справах ви будете самі собі керівником, тому й діяти потрібно на свій розсуд.

РИБИ

Багато часу доведеться виділити для розв'язання професійних питань. Також це гарний час, щоб позбутися шкідливих звичок.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень