Справи підуть вгору! Знаки зодіаку, яким пощастить з грошима у лютому

Перепаде й найманим працівникам, але особливо вдалим місяць буде для підприємців і бізнесменів

Телець

Настав час діяти, адже у лютому знайдуться люди, які зацікавляться спільними справами з Тельцями. Бізнес може набути масштабності, оскільки представники цього знаку відчують підтримку інвесторів.

Не ігноруйте запрошення на різні бізнес-зустрічі й не тільки. Вдалі знайомства принесуть і бізнес-тренінги. Розширення бізнесу Тельців безпосередньо залежить від команди однодумців та знайомств.

Підтримка сім’ї та найближчих друзів нададуть Тельцям крила. Навіть наймані працівники-Тельці зможуть перевиконати плани, а керівництво не залишить їх без винагороди.

Водолій

У лютому для Водоліїв настане сприятливий час для того, аби почату власну справу. Навіть якщо раніше ви на це й не наважувалися.

Водоліям можна не боятися складнощів, які можуть виникати на початку. Зірки подарують вам однодумців, які закриють від будь-яких негараздів. Астрологи наполегливо радять нарешті почати робити те, що справді подобається.

Тим, хто вже має бізнес, вдасться швидше закрити кредити й домовитися з партнерами на вигідних для Водолія умовах. Також вдалими стануть проєкти щодо розширення справи в інших містах.

Терези

Зірки віщують, що ваші справи вийдуть на новий рівень. Це може бути нова посада у компанії, де ви вже працюєте, або ж навіть зовсім інша фінансова вигідна пропозиція. Власникам бізнесу слід обміркувати модернізацію підприємства, адже час диктує нові вимоги, а це може привабити нове коло клієнтів.  

Можна погоджуватися на розширення бізнесу шляхом франшиз - це вдала ідея. Дослухайтеся до порад колег.

Терезам, які зараз ремонтують або будують приміщення, зірки радять не відмовлятися від задумів заради економії. 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень