Вдавляться за копійку: найжадібніші знаки Зодіаку

На щастя, їх усього чотири

Економність – хороша риса. Та іноді вона перетворюється у справжню жадібність і контролювати цей процес, як виявилося, можуть далеко не всі.

Відома астрологиня Людмила Булгакова розповіла про чотири знаки Зодіаку, яких можна сміливо назвати найвидатнішими скнарами.

Так, на першому місці опинилися… Діви!

Як зазначила пані астролог, ці люди дуже прагматичні та розсудливі, тож не проти, аби за них, наприклад, заплатили у кафе. Водночас вони не бачать нічого дивного в тому, щоб передарувати презент, який їм не до вподоби.

Діви полюбляють говорити всім навколо, що в них немає грошей, хоча насправді завжди мають фінансові запаси. Саме Діви переважно і стають олігархами.

Скупими зазвичай стають і Козероги.

Утім, якщо Діви на собі не економлять, то Козероги – дуже навіть. Вони можуть відмовлятися від багатьох речей, не купуючи їх вчасно, а потім іще довго про це шкодують.

Люди, які народилися з 22 грудня до 20 січня, цінують самі гроші та їх кількість, а не можливості, які вони дають. Тому, маючи усі можливості, Козероги можуть ходити у старому одязі й роками не робити ремонт.

Раки здатні витратити ВСЕ на себе і близьких. Однак більше ні на кого.

До решти людей у них ставлення діаметрально протилежне. Наприклад, Раки не дадуть у борг знайомому, навіть якщо матимуть цілу купу грошей, які зараз їм не потрібні. Водночас вони готові дуже багато вкладати у затишок власного будинку та дітей.

Тельці – ще ті скнари.

Попри показову щедрість, Тельці ніколи не проти пожити чужим коштом. Серед альфонсів й утриманок представники цього знака Зодіаку трапляються досить часто.

Джерело: Факти

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень