Конкуренція на роботі – Левам, проблеми з грошима – Стрільцям: гороскоп на 29 січня

А перед Водоліями ніхто не зможе встояти

ОВНИ

Саме час приділити увагу побутовим справам, бо можливі сварки з близькими. Зорі радять вам уникати з'ясування відносин у поганому настрої, інакше ризикуєте наговорити багато зайвого, про що потім будете шкодувати.

ТЕЛЬЦІ

Зараз не можна діяти поспіхом. Чимало питань можуть вирішитися без вашої безпосередньої участі. Звичайно, це не означає, що ви повинні сидіти склавши руки, однак, беріть на себе лише свою частину роботи.

БЛИЗНЮКИ

Ви будете на підйомі. Вам вдасться проявити себе і домогтися значних результатів.

 

Але потрібно діяти сміливо, відкрито і винахідливо. 

 

Якщо у вас є мета, зосередьтеся саме на ній. І не соромтеся просити про допомогу.

РАКИ

Вірте у себе і зможете легко вирішити матеріальні, професійні та домашні питання. Практично всі ваші ідеї підтримає керівництво і це сприятиме зміцненню авторитету у колективі.

ЛЕВИ

Цього дня у вашому колективі зросте конкуренція. Вам буде складно спокійно реагувати на те, що відбувається. 

ДІВИ

Новини та важливі події змусять організуватися і увійти в режим швидкого реагування. Намагайтеся використати цей досвід для зміцнення впевненості в своїх силах.

ТЕРЕЗИ

Це прекрасний час для прояву будь-якої ініціативи. Ваші починання обов'язково отримають найширшу підтримку з боку оточуючих.

СКОРПІОНИ

Для того, щоб під впливом емоцій не зробити необдуманого вчинку, зорі радять вам вчасно отримати невелику психологічну розрядку. Розкажіть про свої проблеми перевіреній людині. Це вас заспокоїть.

СТРІЛЬЦІ

Постарайтеся не брати все близько до серця. Можливе несподіване загострення матеріальних проблем і непорозуміння в сім’ї.

КОЗЕРОГИ

За нові справи поки братися не варто. Будь-які вчинки, слова і навіть думки повинні проходити ретельний контроль. Також будьте обережними з новими знайомими. 

ВОДОЛІЇ

Інтелектуальна робота принесе дуже хороші результати. А ще зараз ніхто не зможе встояти перед вами, тому можете просити про що завгодно.

РИБИ

День пройде спокійно. Як тільки видасться вільна хвилина, намагайтеся чимось порадувати себе. Інтереси і бажання сім'ї потрібно враховувати при здійсненні важливих кроків, які зачіпають спільне майно, фінанси і побут.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень