Водоліям – перешкоди, Дівам – знайомства: гороскоп на 9 лютого

А Терези знайдуть спільну мову з керівництвом

ОВНИ

Якщо не будете лінуватися, то зможете багато чого досягти. До справ підходьте нестандартно, з душею, і все вийде. Головне, не приймати пропозицій, що зачіпають сферу фінансів.

ТЕЛЬЦІ

День сприятливий для фінансових справ. У цей час ваше матеріальне становище має покращитися - за рахунок успіхів у професійній діяльності та раціонального використання наявних коштів.

БЛИЗНЮКИ

Навряд чи цей день можна назвати визначальним і доленосним.

 

Не втручайтеся в конфлікти, не розслабляйтеся і не відволікайтеся на другорядні справи.

 

Не чекайте завдань від керівництва, а вирішуйте самі, що робити в першу чергу.

РАКИ

День підходить для навчання. Причому сам процес буде вам не тільки цікавим, але і приємним. У результаті ви за порівняно короткий час зможете дізнатися багато нового і корисного.

ЛЕВИ

Зараз у вас буде багато клопоту і вдома, і на роботі. Але за рішення будь-яких завдань ви будете братися з ентузіазмом і натхненням.

ДІВИ

Час взятися за справи, які ви постійно відкладаєте. У професійних питаннях варто прислухатися до порад більш досвідчених колег. Це гарний час для нових знайомств і дружнього спілкування.

ТЕРЕЗИ

Зараз вам все вдаватиметься, навіть спілкування з керівництвом буде успішним. Зорі радять вам бути уважнішими й відразу ж виправляти свої помилки і недоліки.

СКОРПІОНИ

На роботі буде метушливо, причому без причини. Справи, з якими самотужки впоратися не вдається, поки краще відкласти.

СТРІЛЬЦІ

Це буде вдалий день, тому будуйте плани, реалізовуйте сміливі ідеї й не сумнівайтеся в успіху. В роботі намагайтеся дотримуватися комфортного ритму.

КОЗЕРОГИ

Сприятливий період для підприємницької діяльності. Не бійтеся пробувати та експериментувати. Навіть якщо ви зробите помилку, то серйозних наслідків не буде.

Максимум уваги приділіть фінансовим питанням і не залишайте без нагляду гаманець.

ВОДОЛІЇ

He плануйте серйозних справ, оскільки перешкоди будуть з'являтися на рівному місці. Рішучі та активні дії не вітаються. Також може виникнути непорозуміння з керівництвом, колегами або підлеглими.

РИБИ

Практично все вам вдаватиметься і це додасть бажання ще більше працювати. Не витрачайте час на з'ясування стосунків - йдіть на поступки.

 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень