Менше відвертості – Овнам, економія – Ракам: гороскоп на 10 лютого

А Скорпіонів доля буде спокушати

ОВНИ

Зараз не можна перекладати свою відповідальність на чужі плечі, оскільки відповідати за все однаково будете ви. Також варто дозувати відвертість, щоб не розповісти про себе більше таємниць, ніж потрібно.

ТЕЛЬЦІ

Не беріться за нові справи, краще постарайтеся завершити старі.

 

Утримайтеся від прийняття рішень, що стосуються оформлення банківських позичок.

 

Намагайтеся не покладатися на інтуїцію, «підключайте» голову і все ретельно аналізуйте.

БЛИЗНЮКИ

Цього дня можна ухвалювати доленосні рішення. Це прекрасний час для врегулювання конфліктів.

РАКИ

Не давайте зараз жодних обіцянок. Також не варто витрачати гроші – зорі радять дотримуватися принципів розумної економії.

ЛЕВИ

Чим більше у вас буде зустрічей і спілкування, тим краще складатимуться справи. Також контролюйте емоції та не виставляйте напоказ особисті переживання.

ДІВИ

Цього дня посиляться ваші інтелектуальні здібності і вам вдасться вирішити навіть дуже серйозну проблему. Також успішно вирішаться будь-які юридичні питання.

ТЕРЕЗИ

Якщо ви часто думаєте про зміну роботи, то зараз ідеальний час, щоб вирішити це питання. Однак, не поспішайте одразу прощатися з нинішнім місцем роботи, а добре вивчіть усі пропозиції.

СКОРПІОНИ

Цей день буде наповнений різними спокусами, тому потрібно чітко розуміти, що ви можете собі дозволити, а що – ні.

СТРІЛЬЦІ

Вам потрібно уважно стежити за подіями і реагувати по ходу зміни ситуації. Налаштовуйтеся на серйозну працю і спілкування лише «по роботі».

КОЗЕРОГИ

Ви будете надзвичайно впертими, тому матимете чимало проблем цього дня, оскільки не всім це буде до смаку. Зорі радять зменшити свої амбіції і бути більш терплячими.

ВОДОЛІЇ

Гроші зможуть допомогти вирішити ваші проблеми. Але будьте готовими до того, що це будуть великі суми. Якщо маєте з кимось конфлікт, то саме час зробити крок для примирення.

РИБИ

Будьте дуже обережними, приймаючи фінансові рішення. Перш ніж здійснити велику покупку зорі радять зробити паузу. Хоча б на цей день.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень