Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким немає рівних у ліжку

Вони подарують своєму партнерові найгарячіший секс

Знак Зодіаку, під яким ми народилися, впливає на рівень пристрасності. Астрологи назвали знаки Зодіаку, які подарують своєму партнерові найгарячіший секс,  пише "Клубер".

Скорпіон


Цей знак зодіаку завжди займає перше місце подібних рейтингів. Він відомий своїм сексуальним апетитом. Скорпіон готовий спробувати все, що необхідно, щоб іскра пристрасті між вами не згасла, нудно з ним не буде ніколи.


Овен

Овен приваблює своєю таємничістю, що робить секс з ним воістину незабутнім. Він досліджує вас так, як ви навіть і уявити не могли, поступово підводячи вас до кульмінації. Пам'ятайте однак, що Овни нерідко розглядають своїх партнерів лише як розвагу на одну ніч.

Водолій

Один з найкращих коханців завдяки своїй здатності розпалювати почуття під час сексу. Це не егоїстичний знак, який завжди подбає про ваше задоволення в ліжку.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень