Віщі сни – Ракам, сварка через гроші – Левам: гороскоп на 17 лютого

А Водоліям доведеться розбиратися з сімейними проблемами

ОВНИ

Уникайте всього нового й дійте старими, перевіреними способами. Також цього дня вам знадобиться терпіння, стриманість і мудрість. Остерігайтеся обману та егоїстичних людей.

ТЕЛЬЦІ

Зараз ви можете не боятися невдач, бо вам вдасться обійти будь-які гострі кути.

 

Ретельно вибирайте засоби для досягнення своєї мети й не ризикуйте даремно.

 

Цей день сприятливий для інтимних зустрічей - ваша половина проявить до вас підвищену увагу.

БЛИЗНЮКИ

Не рекомендується перенапружуватися. Можливі дрібні непорозуміння, відчуття незахищеності, важкі передчуття. Відпочиньте від похмурих думок, дозволивши собі те, у чому ви собі зазвичай відмовляєте.

РАКИ

Ваші сни можуть бути віщими. Будьте обережні, бо вас хочуть виставити не в кращому світлі, тому постарайтеся не бути відвертими з людьми, в порядності яких ви не впевнені.

ЛЕВИ

Можлива сімейна сварка через гроші. Взагалі цього дня вам буде дуже важко порозумітися з людьми, тому намагайтеся обмежити коло спілкування.

ДІВИ

Ви зможете нормалізувати обстановку на роботі, але неприємний осад збережеться ще якийсь час. Відволіктися від професійних неприємностей допоможуть близькі.

ТЕРЕЗИ

Цей день обіцяє чимало сюрпризів і неприємностей в особистому житті. Можливі конфлікти через невдоволення один одним. Ускладнять становище ваш гострий язик і роздратування. Намагайтеся згадати, що таке гнучкість і такт.

СКОРПІОНИ

Вам вдасться значно поліпшити матеріальне становище в результаті успішного завершення справ або несподіваної допомоги.

СТРІЛЬЦІ

У вас буде шанс успішно завершити важливу справу та налагодити контакти з потрібними людьми, що дозволить мати додатковий прибуток.

КОЗЕРОГИ

Ви будете незадоволені собою й шукатимете сенс життя, шляхом відкриття для себе вічних істин. А ваші близькі будуть потерпати від мінливості вашого настрою.

ВОДОЛІЇ

Сімейні проблеми вийдуть на перший план і зажадають значних витрат. Намагайтеся не нервувати – незабаром життя усе розставить на свої місця.

РИБИ

Цього дня зорі радять обмежити задоволення. Корисними будуть сувора дієта та фінансова стриманість.

 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень