Легкі гроші та ризик – Овнам, терпіння – Дівам: гороскоп на 25 лютого

А Козерогам заважатимуть емоції

ОВНИ

Вам легко вдасться вирішити спірні питання. Ви можете отримати несподівані гроші, але уникайте ризикованих угод з малознайомими особами, щоб не стати жертвою шахрайства.

ТЕЛЬЦІ

У вас буде достатньо сил і енергії, щоб розібратися з будь-якими питаннями. Непогані перспективи вас чекають на професійній ниві.

БЛИЗНЮКИ

Якщо хочете розпочати нові справи, то не впустіть шанс і зробіть це саме зараз. 

 

Беріть ініціативу в свої руки і не пасуйте перед перешкодами. 

 

У відносинах з рідними хитрувати не варто - тут необхідна повна щирість.

РАКИ

Ухвалюючи рішення, ви не повинні сумніватися у своїй правоті. Також цього дня з обережністю поставтеся до порад: деякі люди можуть лукавити, шукаючи вигоду для себе.

ЛЕВИ

Ваше хвилювання, яке може бути пов'язане з професійною діяльністю, постарайтеся компенсувати чимось приємним. Контролюйте свої слова, бо можете когось образити, навіть не усвідомлюючи цього.

ДІВИ

Не робіть необдуманих кроків. Будьте терплячими, якщо ваші ідеї не знайдуть відразу того розуміння, на яке ви розраховуєте.

ТЕРЕЗИ

Цього дня не варто обмежувати себе в бажаннях і прагненнях. Зараз вам буде необхідна емоційна підтримка близьких і ви можете на неї розраховувати.

СКОРПІОНИ

День буде насиченим у плані спілкування і нових знайомств. Правильна оцінка можливостей ваших партнерів дозволить уникнути розчарувань.

СТРІЛЬЦІ

Не акцентуйте свою увагу на дрібницях, зосередьтеся на найголовнішому та будьте ініціативними. 

КОЗЕРОГИ

Вам заважатимуть емоції, тому постарайтеся виважено підходити до вирішення будь-яких завдань. А цього дня вам потрібно буде прийняти кілька відповідальних рішень. Але уникайте участі в суперечках і конфліктах. 

ВОДОЛІЇ

Не хапайтеся за все відразу. Це гарний час для пошуку однодумців. Знайшовши таких, ви зможете розпочати реалізацію великого проєкту, який вплине на ваше майбутнє.

РИБИ

Не варто перебільшувати і драматизувати. Буде правильним побалувати себе і своїх близьких покупками. Або, хоча б, увагою.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень