Хто найкращий? Рейтинг дружин за знаком зодіаку

Королева на людях, господиня на кухні й тигриця у ліжку: що кажуть зірки про стереотипи в суспільстві

12 місце Скорпіон

Феєрично розумна, магнетична й неймовірно вродлива дівчина Скорпіон – найгірша дружина. Зірки кажуть, одружитися зі Скорпіоном – це продати себе у рабство. Безсумнівно, прислужувати такій королеві навіть почесно, але є одне «але». Поки налаштуєшся до її норову, звикнеш до примх характеру й навчишся відвертатися від неочікуваних стусанів, то заробиш лисину й пенсію по віку. І до речі, не рідкість, за словами астрологів, що на цьому етапі жінка Скорпіон знаходить собі когось молодшого.

11 місце Риби

Одружитися з Рибою, це те саме, що завести собі котика. В домі буде жити неймовірно миле створіння, але користі з нього небагато. Якщо Риба буде у хорошому гуморі, то дозволить, щоб її взяли на ручки й трошки погладили. Якщо така дружина буде ще й «муркотіти», то це пастка – у неї потрапляєш, як в полон потужного наркотику, з першого разу й назавжди. Якщо така Риба колись вас і відпустить, то життя все одно залишиться порожнім і безбарвним.

10 місце Лев

Дружина, яку зірки порівнюють з виставкою досягнень народного господарства. І у цьому господарстві обов’язкова наявність каратів у вухах та на пальцях. Свого чоловіка Левиця стимулює подекуди на межі з відвертою грубістю. Але й розлучитися з такою жінкою не вийде. Ну як, теоретично вийде, а на практиці всі інші в порівнянні з Левицею будуть здаватися блідими копіями людей. А для іншої Левиці дехто тепер просто надто бідний.

9 місце Стрілець

Жінка – демон. Вона абсолютно відверто ставить до відома чоловіка, що їй від нього нічого не потрібно, окрім його душі. А її, будь ласка, надайте у повному обсязі й назавжди. Та й не те щоб Стрільця надто цікавило, що в тій душі приховано, радше їй потрібні гарантії на майбутнє. А спільне майбутнє у розумінні Стрільця виглядає так: як вона скаже, так і буде.

8 місце Близнюки

Близнюки – це небезпечна дружина. Зірки зауважують, що є жінки, поруч з якими чоловіки почуваються героями, є й такі, поруч з якими чоловік наче повний невдаха, а є – Близнюки. Ось така жінка бачить наскрізь, хто саме поруч з нею. І прикидатися у такому випадку марна справа, Близнюки виведуть вашу внутрішню потвору назовні. Проблема тільки у тому, що мало хто готовий так близько зі своїм внутрішнім чудовиськом знайомитися.

7 місце Овен

Жити з Овном – це все одно що сидіти на вулкані, але мало хто усвідомлює, заради чого він так ризикує. А от зірки знають! У вогні темпераменту дружини Овна згорає увесь непотріб. Те саме відбувається й з чоловіками Овнів, після своєрідного очищення вогнем виходять найпотужніші чоловіки, які при цьому всім задоволені. Всі до одного чоловіки Овнів завжди щасливі.

6 місце Терези

Одружитися з Терезами – з якого боку не глянь – вигідна пропозиція. З одного боку це саме та «справжня жінка», якою марять всі чоловіки – м’яка, ніжна, прекрасна, поступлива і хоча трохи нервова господиня, вона все ж розумниця, красуня і взагалі сексуальна штучка. Але це тільки тоді, коли Терези схиляються до добра й радості. Але, відверто кажучи, трапляється таке не часто. Решту часу Терези можуть присвятити істерикам, стражданням і «поїданню мозку». Але й це вони роблять дуже й дуже красиво.

5 місце Діва

ТОП-5 кращих дружин за версією астрологів відкривають Діви. Це не стільки дружина, як вірний друг. Діви переконані, що чоловік з дружиною повинні дивитися не один на одного, а в одному напрямку. В тому, який обере Діва. Бути чоловіком Діви – вигідна пропозиція, це наче бути альфа-самцем у зграї вовків: вожак при цьому вовчиця, але формально статус за чоловіком.

4 місце Телець

Телець – це жінка, з якою варто одружитися, якщо ти веселий злиденний шалапут. Тому що у Тельців є магічний дар вирощувати зі злиднів доволі успішних шалапутів. Але от радість й минулий оптимізм кудись при цьому зникає. Також одружитися з Тельцем варто, якщо вам здається, що тарілка, яка летить по хаті в вашу голову – це весело. І особливо, якщо в 100500-й раз так само весело, як вперше!

3 місце Козоріг

Козероги – це жінки, які точно знають секрет сімейного щастя: ідеальний чоловік повинен одружитися з ідеальною жінкою, все просто! Одружуються Козероги, керуючись холодним розрахунком і тверезим розумом, а потому й живуть зі своїм чоловіком у мирі й коханні, поки їх не розлучить смерть. Власне які критерії ідеальності для Козерогів? Хм… Хто з ними живе, хай подивиться на себе в дзеркало, а для інших це лишиться загадкою.

2 місце Водолій

Друге місце дісталося у рейтингу Водоліям тільки тому, що вони не люблять бути першими. Інакше не залишиться, куди прагнути. Дружина Водолій – це міфічна жінка, героїня усіх чоловічих мрій: завжди молода й активна, вічно прекрасна, адже час не ладен над темпераментом Водолія, вічно дивовижна. Водолій завжди буде жити своїм життям поруч з чоловіком, але ніколи не житиме з ним одним. Проблема тільки в одному – чоловік за життя сто пар чавунних чобіт стопче, але ця жінка все одно ніколи не належатиме йому повністю.

1 місце Раки

Жінку Рака зовсім не просто вмовити на шлюб, але якщо це таки вдалося, вона виявлятиме себе з якнайкращого боку: вона й розумниця, господиня й просто красуня. Ідеально ладнає з хатніми справами, прекрасно виховує дітей і навіть намагається дружити з родичами чоловіка. Завжди підтримає коханого й намагатиметься йому догодити. Тому що сім’я – це головне. Головне, вона сказала! А хто буде відмахуватися від своїх хатніх обов’язків – вона схопить залізними клешнями за одне місце. Й тут, звісно, можна пожалкувати, що не одружився зі Скорпіоном... Але ніт! Шкодувати не можна.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень