Давні борги – Левам, покращення матеріального становища – Терезам: гороскоп на 16 березня

А Близнюкам важливо вибрати момент

ОВНИ

Перепади настрою можуть завадити вам реалізувати задумане. Можливо, що ситуація складеться так, що вам доведеться вирішувати безліч питань одночасно.

ТЕЛЬЦІ

Вам потрібно діяти рішуче й не випускати ініціативу зі своїх рук.

 

Не бійтеся братися за будь-яку роботу, хоча реалізувати свої плани буде непросто.

 

Ймовірне загострення чуттєвості, інтуїції та схильність до містицизму.

БЛИЗНЮКИ

У спілкуванні з діловими партнерами треба правильно вибрати момент, щоб розставити необхідні акценти. Правильна підготовка до перемовин найімовірніше дасть гарний прибуток.

РАКИ

Прагнення до недосяжного ідеалу викличе зростання тривожного стану, невдоволенням роботою або результатами. Зорі рекомендують не перенапружуватися, щоб не мати проблем зі здоров’ям і близькими людьми.

ЛЕВИ

Можливо, цього дня спливуть старі борги або зобов'язання, про які ви забули. Зайва категоричність може ускладнити ситуацію.

ДІВИ

День здобуття внутрішньої свободи. Ви зможете розробити нові ідеї та реалізувати їх вже дуже скоро.

ТЕРЕЗИ

Вам буде легко впоратися з найскладнішими завданнями. Обов’язково скористайтеся сприятливим моментом для зміцнення соціального та матеріального становища.

СКОРПІОНИ

Можливі невдачі через потурання власним бажанням, неуважність і егоїзм. Подбайте про те, щоб поруч були тільки надійні люди. Будьте обережнішими та стриманішими в словах.

СТРІЛЬЦІ

Ви можете відчути потребу у спілкуванні з батьками, давніми друзями чи у відвідуванні пам'ятних для вас місць. Вдалий день для Стрільців творчих професій – ви зможете реалізувати свої сміливі ідеї.

КОЗЕРОГИ

Будьте уважні. Хоча у вас немає прямих ворогів, ймовірний прояв агресії з боку малознайомих людей. Тримайтеся якомога далі від надто активних осіб, які прагнуть нав’язати вам свою думку.

ВОДОЛІЇ

Події цього дня можуть дуже збентежити вас. Проявіть співчуття і милосердя до людей, які проситимуть про допомогу.

РИБИ

Зараз вам краще займатися старими справами й не намагатися будувати плани. Зорі застерігають: будь-які починання виявляться ілюзорними й нереальними, а зайва напруга може вплинути на ваше здоров'я.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень