Хитке фінансове становище – Водоліям, неприємні новини – Стрільцям: гороскоп на 15 березня

А Діви відчуватимуть тривогу

ОВНИ

День підходить для зміни іміджу. Головне, щоб новий образ не йшов врозріз з вашим внутрішнім світом. У роботі з’явиться нагода показати себе з найкращого боку, а це невдовзі може принести свої дивіденди.

ТЕЛЬЦІ

Зорі радять вам бути терплячими та скромнішими у запитах. Так ви зможете заглибитися у роботу, поліпшити матеріальне становище, налагодити та зміцнити особисті стосунки.

БЛИЗНЮКИ

Цього дня про себе нагадають ваші недоброзичливці. Не виключено, що вам доведеться захищати себе всіма можливими способами.

РАКИ

Не варто проявляти надмірну активність у справах та метушитися.

 

Також зараз краще не поспішати з новими інвестиціями. Проявіть мудрість і витримку.

 

Прислухайтеся до порад людей, навчених життєвим досвідом.

ЛЕВИ

Тільки від вас залежатиме як закінчиться цей день - перемогою чи поразкою. Зорі радять остаточно визначитися у виборі партнера. У цьому питанні повністю покладайтеся на свою інтуїцію.

ДІВИ

Ви можете відчувати тривогу за своє майбутнє. Однак, стабільність в матеріальному та суспільному становищі зараз не повинні викликати жодних сумнівів. Хоча, можливо, вам доведеться незабаром відстоювати цю стабільність.

ТЕРЕЗИ

Зверніть увагу на людей, які вас оточують - ви знайдете в них нові якості, які змусять більше їх поважати. Проблеми вирішаться вже незабаром і ви зможете відновити рівновагу.

СКОРПІОНИ

Нарешті ви зможете успішно завершити те, над чим довго і натхненно працювали. Головне - сконцентруватися на найважливішому і зрозуміти суть речей.

СТРІЛЬЦІ

Можливі неприємні новини, які відіб’ються на вашому настрої. Тому постарайтеся психологічно захистити себе від всіх можливих несподіванок і спокійно сприймати все, що готує вам день.

КОЗЕРОГИ

Цього дня ваші почуття набудуть особливої ​​гостроти. Якщо ви прагнете змін, то робіть перший крок вже зараз.

ВОДОЛІЇ

Цілком можливо, що ваше фінансове становище виявиться недостатньо надійним. Успіх ваших справ залежатиме від впливових осіб, тому важливо справити на них правильне враження.

РИБИ

Зараз потрібно проявити терпіння і витримку, оскільки зайва нервозність тільки ускладнить ситуацію. Важливо не квапити події, а ще раз добре все обдумати.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень