Перевірка стосунків – Тельцям, позитивні фінансові зміни – Близнюкам: гороскоп на 11 березня

А Терезам нагадають про давні гріхи

ОВНИ

Не варто призначати на цей день ділові зустрічі або запрошувати гостей. Не виключено, що ваші дії будуть непередбачуваними та імпульсивними, а це може спровокувати конфлікт.

ТЕЛЬЦІ

У самотніх Тельців буде шанс незвичайної зустрічі, яка змінить життя.

 

Ці відносини навряд чи закінчаться шлюбом, але подарують вам багато щастя.

 

Подружні пари будуть переживати складний період перевірки стосунків на міцність.

БЛИЗНЮКИ

Вас чекає хороший день. Можливі позитивні фінансові зміни. Головне – правильно розпорядитися несподіваними грішми.

РАКИ

Перед вами можуть відкритися нові професійні перспективи. Ви будете раді зануритися у нову, цікаву й захоплюючу справу.

ЛЕВИ

Цей день сприятливий для реорганізації справи, перестановки кадрів. Щоправда, цим ви можете зіпсувати відносини з підлеглими або колегами.

ДІВИ

День запам'ятається багатьом Дівам як день розчарування і краху надій. Обранці продемонструють такі риси характеру, про які ви, засліплені почуттями, навіть не підозрювали.

ТЕРЕЗИ

Вірогідні незаплановані грошові витрати. В особистих стосунками теж можуть виникнути неприємності. Не виключено, що спливуть давні гріхи та образи.

СКОРПІОНИ

Контролюйте свої емоції, стежте за тим, щоб нікого не образити. Бажано усамітнитися і тимчасово відсторонитися від усього, що відбувається. Вам потрібен перепочинок.

СТРІЛЬЦІ

Події не раз поставлять вас у глухий кут, змушуючи підкорятися бажанням інших людей. Не варто йти на угоду з совістю - ваші доброзичливість і чисті помисли допоможуть розібратися у суперечливій ситуації.

КОЗЕРОГИ

День характеризується послабленням захисних сил організму. Вам потрібно уникати перевантажень і зайнятися оздоровчими процедурами.

ВОДОЛІЇ

Ділова поїздка не принесе ні задоволення, ні користі. Не виключена поява на вашому шляху безлічі дрібних неприємностей, які можуть довести вас до відчаю. Що б не відбувалося – не втрачайте віри у себе.

РИБИ

Аби день вдався, необхідно розрахувати сили, можливості і фінансові кошти. Також варто уникати метушні і виробляти терпіння.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень