Незабутня подія – Козерогам, зрада – Рибам: гороскоп на 9 березня

А Овни матимуть проблеми через неуважність

ОВНИ

Ви будете трохи забудькуватими та неуважними, що може призвести до неприємностей. Намагайтеся не відволікатися на непотрібні речі й зосередитися на справах.

ТЕЛЬЦІ

День сприяє досягненню поставлених цілей і самореалізації. 

 

Зорі допоможуть вам реалізувати задуми, які ви довго виношували в голові.

 

Ймовірна звістка, яка вас дуже підбадьорить. Також, якщо є така можливість, вам варто якомога швидше взяти відпустку.

БЛИЗНЮКИ

Цього дня ви відчуєте зміни. Щось зміниться й у вашій поведінці. Зараз вам буде важко довго й методично займатися будь-якою роботою – душа бажатиме романтики та емоцій.

РАКИ

Несподівані події змусять вас неабияк потрудитися і навіть займатися абсолютно незнайомою і невивченою справою. 

ЛЕВИ

Вам буде важко стримати емоції та контролювати ситуацію. Також варто серйозно подумати про своє майбутнє - можливо, прийде усвідомлення нових істин, які допоможуть визначитися.

ДІВИ

Зараз доведеться відмовитися від планів і зосередитися на проблемах близьких людей. Приємно, що ви реально зможете допомогти.

ТЕРЕЗИ

Цей день знаменує собою новий етап життя. Можливо, він почнеться з не дуже приємних новин, але продовжиться великими сюрпризами й закінчиться загальним визнанням. 

СКОРПІОНИ

Пам’ятайте, що везіння не завжди веде до щастя. Зорі радять вам кинути усі сили для реалізації мети й не розраховувати на удачу.

СТРІЛЬЦІ

Вас, на жаль, чекає день розчарувань. Ймовірно, ви будете змушені займатися нецікавими справами, які вимагають великих енергетичних затрат.

КОЗЕРОГИ

Перша половина дня може бути безбарвною і безрадісною. Зорі не радять у цей час займатися фінансовими питаннями. А ось ближче до вечора станеться подія, яка прикрасить цей день і запам’ятається надовго.

ВОДОЛІЇ

Вам буде складно працювати. Можливо, захочеться змінити сферу діяльності. Однак зараз не варто нічого змінювати.

РИБИ

Ви можете зіштовхнутися зі зрадою та ницістю. Це може призвести до великого розчарування, або й до депресивного стану. Постарайтеся зробити висновки з цієї ситуації й не довіряйте сліпо людям.

 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень