Три знаки зодіаку, які люблять ДОБРЕ поїсти

Пристрасті у їжі можуть доходити до серйозного переїдання, але їх це, здається, не лякає

Стрілець

Цей знак зодіаку ніколи не відмовиться смачно перекусити. Інколи вони їдять так, наче бачать перед собою останню їжу на Землі.

Але, відверто кажучи, нерідко буває й таке, що вони можуть забути поїсти взагалі й пів дня можуть ходити голодними.

Стрільці вміють готувати, але особливо того не прагнуть. Тож їхнім другим половинкам обов’язково треба вміти готувати.

Стрільцям більше імпонує командувати на кухні ніж братися за страви самим.  Стрільці полюбляють пряну їжу й не відмовляться від солодкого. Вибір залежить від настрою, а в голові весь час крутиться – щоб смачненького перехопити?

Телець

Тельці - це завжди чудова компанія за столом. Вони залюбки розкажуть про свої фірмові рецепти й взагалі про походження тієї чи іншої їжі.

Цей знак Зодіаку полюбляє домашню їжу, але не відмовиться спробувати й щось екзотичне. Якщо Телець сам не навчиться готувати, він точно знайде місце, де себе побалувати: кафе, у батьків чи навіть знайомих, де добре готують. Вони обов’язково будуть нагодовані.

Серед Тельців чимало ласунів. Серед їхніх слабкостей – локшина, випічка та хліб. До речі, Тельці часто мають звичку заїдати свої негативні емоції.

Рак

Справжні знавці кулінарії та вмілі кухарі. Вони великі шанувальники домашньої їжі й пристрасно готові готувати самі за старовинними рецептами бабусі. Раки віддають перевагу дорогим, але якісним продуктам. 

Цей знак Зодіаку не любить дітися їжею, і часом може напхатися так, що аж дихати важко.

Зазвичай у Раків добрий апетит, а свої кулінарні здібності вони охоче демонструють іншим. Втім, астрологи радять Ракам виявляти стриманість, і не заїдати стрес. 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень