Розчарування у коханих – Тельцям, несподівана проблема – Водоліям: гороскоп на 19 березня

А Близнюкам доведеться віддати зароблене

ОВНИ

Метушня і необхідність активної участі в багатьох справах можуть вивести вас з душевної рівноваги. Зараз необхідна стриманість у висловлюваннях. Пам'ятайте, що одне необережне слово може стати причиною багатьох неприємностей.

ТЕЛЬЦІ

Ваш життєвий потенціал знизиться, тому не варто перевантажувати себе або йти на невиправданий ризик.

 

А ваші емоційність і чуттєвість в особистому житті можуть обернутися сварками або розчаруванням.

 

Будьте обережні з новими знайомими й не надто довіряйте їхнім словам.

БЛИЗНЮКИ

У фінансовій сфері зорі прогнозують підйом, однак непередбачені витрати поглинуть левову частку прибутку. Можливе нове знайомство, але не поспішайте до нових любовних перемог - можливі тяжкі наслідки.

РАКИ

На роботі не втрачайте почуття реальності, бо можливий обман або фінансові втрати.

ЛЕВИ

Можливі помилки та прорахунки, пов'язані з неправильною оцінкою ситуації або помилковою інформацією. Тому перевіряйте все, що почуєте.

ДІВИ

Не виключено, що вам доведеться вирішувати домашні та особисті проблеми, посунувши на другий план професійні справи. Ймовірні ускладнення у відносинах з близькою людиною, а сварка може розростися до повного розриву стосунків.

ТЕРЕЗИ

Уникайте напруги у спілкуванні з рідними. Особливо з дітьми-підлітками. Спірні питання зможете вирішити тільки в атмосфері любові і поваги.

СКОРПІОНИ

Хороший день для завершення справ і аналізу зробленого. Ймовірно, ваша активність і порядність будуть відзначені керівництвом або партнерами по бізнесу. Також вас чекають нові знайомства - не виключено, що з ділових вони переростуть в любовні.

СТРІЛЬЦІ

Можливі цікаві зустрічі, обмін досвідом, привабливі пропозиції або вигідні замовлення. Але не піддавайтеся зайвому ентузіазму, який може приглушити практичні риси вашого характеру.

КОЗЕРОГИ

Цей день перевірятиме вас на стійкість. Через якусь подію ви прийдете до переосмислення свого життя.

ВОДОЛІЇ

День може зіпсувати несподівана звістка або проблема, пов'язана з невиконаними зобов'язаннями або обіцянками. Сильні емоції або сторонній вплив можуть повністю опанувати вами.

РИБИ

День відкриє перед вами нові перспективи. Не відмовляйтеся від порад друзів або впливових осіб – їхня допомога буде доречною.

 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень