Провокації та несподіванки – Ракам, вигідна робота – Дівам: гороскоп на 18 березня

А Стрільцям можна ризикнути

ОВНИ

Зараз дуже відповідальний період для вас, тому уникайте експериментів і дійте тільки перевіреними способами. Також ви ризикуєте потрапити у незручне становище або стати причиною конфлікту. 

ТЕЛЬЦІ

Будьте обережні у фінансових питаннях - можливі не зовсім виправдані витрати. 

 

Не виключений спалах ревнощів або сварка через гроші в особистих стосунках.

 

Зорі радять зосередитися на роботі, аби зайвий раз не піддаватися спокусі.

БЛИЗНЮКИ

Цього дня зросте ваша здатність впливати на людей. Через надлишок енергії ви можете втрутитися у чуже життя, даючи поради про які вас не просили.

РАКИ

Початок дня буде пов'язаний з серйозними провокаціями та неприємними несподіванками. Уникайте різких, категоричних висловлювань або розмови на підвищених тонах - не давайте пристрастям затягнути вас у конфлікт.

ЛЕВИ

Небезпечний день, який може зіпсувати стосунки в сім’ї. Ви втомилися від одноманітності й монотонності, тому зорі радять вам змінити обстановку.

ДІВИ

Ймовірна поява ще однієї роботи, яка суттєво вплине на вашу самооцінку та матеріальне становище.

ТЕРЕЗИ

Ваш багатий внутрішній світ вимагатиме цього дня нових відчуттів, проте зорі застерігають: будь-які нововведення можуть мати негативні наслідки.

СКОРПІОНИ

Вам потрібно розслабитися і в спокійній обстановці проаналізувати ситуацію. Лише так ви знайдете рішення серйозної проблеми.

СТРІЛЬЦІ

Будь-яке починання, навіть найбільш ризиковане, згодом принесе хороші гроші. Невеликий прибуток можливий вже й цього дня. Особисті стосунки потішать відвертістю і теплотою. 

КОЗЕРОГИ

Люди, з якими ви познайомитеся цього дня, зіграють у вашому житті особливу роль. Також у вас можуть з'явитися ідеї, які вплинуть на ваше світосприйняття.

ВОДОЛІЇ

Несприятливий день, пов'язаний з обманом, конфліктами та погіршенням самопочуття.  Побережіть себе.

РИБИ

Доля посилає вам чергове випробування на міцність. Несуттєві деталі та дрібні непорозуміння можуть збити вас з головних, пріоритетних напрямків діяльності. 

 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень