Сексуальний гороскоп на квітень: у деяких знаків Зодіаку прокинеться небувала пристрасть

Одним - пристрасні ночі, іншим - непорозуміння в стосунках

Астрологи розповіли, на кого у квітні чекають пристрасні ночі кохання.

Овен

Кінець квітня буде сприятливим для того, щоб почати експериментувати. На вас чекають нові емоції та відчуття в любовній сфері. 

Телець

Ваш ідеальний час для побачень після 20 квітня. До цього часу ви можете витрачати свою енергію зовсім не на те. Вам краще влаштувати романтичну вечерю, поговорити з коханою людиною по душах і перейти до ночі пристрасті

Близнята

Ви зможете втілити всі свої найсміливіші фантазії. Це буде найсприятливіший час для романтичних побачень. Потенційних партнерів буде тягнути до вас як магнітом.

Рак

У цьому місяці ви будете довго приймати важливі рішення. Що стосується інтимних відносин, то вам буде не до них. Проте, постарайтеся не втратити зв'язок з коханою людиною й приділяти їй достатньо часу.

Лев

Вам впродовж місця хотітиметься з'ясувати зі своїм партнером все, що вас турбує. Але, ми ж не забувайте, що після бурхливої сварки повинно бути палке примирення. 

Діва

Вам може здатися, що з партнером у вас немає взаємності. Постарайтеся розповісти коханій людині про свої почуття, переживання і потреби. Вийдете з ним на новий емоційний рівень. 

Терези

Квітень принесе вам багато сюрпризів. Буквально кожна зустріч з коханою людиною може принеси вам нові відчуття та емоції. Будьте сміливіші у своїх бажаннях. 

Скорпіон

Перша половина місяця подарує вам чуттєвий секс з партнером, а ось потім почнуться невеликі проблеми. Постарайтеся тримати себе в руках, щоб не втратити зв'язок з партнером через непорозуміння. 

Стрілець

Ваш сексуальний гороскоп говорить про те, що найпалкіші ночі почнуться в другій половині місяця. Ви можете сміливо віддаватися поривам пристрасті й експериментувати.

Козоріг

Постарайтеся не конфліктувати з партнером, а інакше про близькість забудьте. Краще займіться собою, подумайте про те, що для вас дійсно важливо і чого ви хочете насправді.

Водолій

В останню декаду місяця у вас багато чого може змінитися. Ви зможете зануритися у світ пристрасті, кайфу, любові й найнеймовірніших емоцій. 

Риби

Квітень обіцяє бути дуже чуттєвим і водночас пристрасним для вас.Не варто кидатися в любов, як у вир з головою. Придивіться, дізнайтеся, подумайте і тільки потім приймайте якісь рішення.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень