ТОП найдобріших і найбільш чуттєвих знаків зодіаку. Знайди себе!

Ті, хто ніколи не залишиться осторонь чужих бід

Риби

Це доволі щирий й не здатний до проявів зла знак Зодіаку. Вони навіть здатні прощати ворогів! Риби не здатні робити зло навмисне й дуже уважні до почуттів інших людей.

Риби дуже люблять друзів, й тому часто їх вважають дую компанії.

Телець

Тельців вважають відкритим й світлим знаком, їх важко запідозрити у корисливості, відсутності доброти й душевності. Проблема Тельців у тому, що вони часом аж надто відкриті, що може призвести до не надто приємних наслідків для них.

Виходить, що близьким Тельця треба слідкувати за його вчинками, адже нерідко вони ладні на будь-які жертви заради кохання.

Водолій

Представники цього знаку не здатні на погані вчинки, вони добрі до всіх і кожного, навіть до тих, хто і їм робив боляче. Спочатку це викликає подив, недовіру, насмішки й тільки потім глибоку повагу до цих людей. Той факт що Водолій не хоче витрачати себе на злість, викликає захоплення.

При цьому Водолій - це не наївний й безвідповідальний дурник: його не можливо надурити й легко отримати відсіч.

Але нагадаймо, навмисно роботи зле іншим вони не стануть.

Терези

Терези один з найдобріших знаків зодіаку. Вони обожнюють робити добро й отримувати його у відповідь. Слід віддати належне Терезам – це справжні борці за справедливість! Вони вміють виказувати співчуття, підтримувати інших та давати цінні поради. За такі якості їх дуже поважають.

Серед них немає зрадників, вони чітко розділяють оточення на «своїх» і  «не своїх».

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень